Länka till butiken

För att få länkar som hänvisar direkt till en artikel eller en kategori i din butik använder du följande parametrar.

Viktigt: Den nya indikatorn för listsidorna är "?q=". Om du fortfarande använder länkar med den gamla indikatorn "-L" ska du uppdatera dessa för annars fungerar inte länkarna efter den 15.09.2016.

Vad vill du länka? Länkexempel Förklaring
Butik shop.spreadshirt.se/shopName/ Standardlänk för butiken
Artiklar shop.spreadshirt.se/shopName/-A[artikelID] -A är indikatorn på att en artikel ska visas. [artikelID] måste bytas ut mot en artikels ID från butiken.
Produkter för herrar shop.spreadshirt.se/shopName/?q=D1 ?q= är indikatorn på att en listsida visas. D1 är beteckningen för herrprodukter.
Produkter för damer shop.spreadshirt.se/shopName/?q=D3 ?q= är indikatorn på att en listsida visas. D3 är beteckningen för damprodukter.
Produkter för barn shop.spreadshirt.se/shopName/?q=D4 ?q= är indikatorn på att en listsida visas. D4 är beteckningen för barnprodukter.
Accessoarer shop.spreadshirt.se/shopName/?q=D5 ?q= är indikatorn på att en listsida visas. D5 är beteckningen för accessoarer.
Surfplatte- och mobilskal shop.spreadshirt.se/shopName/?q=D19 ?q= är indikatorn på att en listsida visas. D19 är beteckningen för surfplatte- och mobilskal.
T-shirts för herrar shop.spreadshirt.se/shopName/?q=D1Q1 Q1 är indikatorn för alla T-shirts. Du kan även använda denna parameter utan indikatorn för herr-/dam- eller barnprodukter.
Luvtröjor för damer shop.spreadshirt.se/shopName/?q=D3Q2 Q2 är alla luvtröjor. Även här kan parametern användas med och utan indikatorn för herr-/dam- eller barnprodukter.
Kepsar och mössor shop.spreadshirt.se/shopName/?q=D5P46 P46 är alla kepsar och mössor. Observera att parametern Q inte används här, utan P.
iPhone-skal shop.spreadshirt.se/shopName/?q=D19P113 P113 är alla iPhone-skal. Observera att parametern Q inte används här, utan P.
Artikelkategori shop.spreadshirt.se/shopName/?q=T[kategoriID] ?q= är indikatorn på att en listsida visas. T är indikatorn för den kategori som du själv har skapat.
Motiv shop.spreadshirt.se/?q=I[motivID] ?q= är indikatorn på att en listsida visas. I är indikatorn för det motiv du laddat upp.

En översikt över alla parametrar

Parameter EU Parameter USA Betydelse
D1 D1 Herr
D3 D2 Dam
D4 D3 Barn
D5 D4 Accessoarer
D19 D18 Skal
Q1 Q1 T-shirts
Q2 Q2 Luvtröjor
Q3 Q3 Jackor/västar
Q4 Q4 Pikétröjor
Q5 Q5 Långärmade T-shirts
Q6 Q6 Tanktoppar
Q7 Q7 Byxor och shorts
Q8 Q8 Sportkläder
Q9 Q9 Underkläder
P46 P47 Kepsar/mössor
P56 n/a Halsdukar
P47 P48 Väskor och ryggsäckar
P48 P49 Förkläden
P54 n/a Paraplyer
P53 n/a Mjukdjur
P49 P110 Muggar och tillbehör
P50 P50 Knappar och märken
P58 P54 Övrigt
P113 P120 iPhone-skal
P111 P118 Samsung-skal
P117 P122 iPad-skal
n/a P124 iPod-skal