Visa kampanjer i SpreadShop

Som innehavare av en SpreadShop erbjuder du kunderna extra incitament till att handla med kampanjer som 15 % på allt eller fri frakt. Denna typ av erbjudanden skapar vi regelbundet. Du behöver inte göra något, men det är bra om du gör ordentlig reklam för att locka så många (nya) kunder som möjligt till din butik med de attraktiva rabatterna. Om en kampanj pågår hittar kunderna den aktuella rabattkoden i din butiks sidhuvud och kan lösa in den med ett enkelt klick.

Vi informerar dig om kommande kampanjer i vårt nyhetsbrev och på översiktssidan i partnerområdet.

Naturligtvis ändras inte dina intäktsmöjligheter från motivpriset och affiliateprovisionen genom rabatterna. Om du inte vill att dina kunder ska få se kampanjerna, går du till ”Sidhuvud och färger” i dina butiksinställningar och avaktiverar ”Visa kampanjbanners automatiskt”.

Om funktionen är aktiverad, kan kunderna enkelt lösa in kupongen med ett klick.

Dessutom erbjuder vi en Photoshop-fil som förlaga, som du kan göra om till varje löpande kampanj och t.ex. lägga till i sidhuvudet. Ladda ned den under Grafik och ändra helt enkelt namnet på rabattkampanjen, giltighetstiden, rabattkoden och den rättsliga informationen. Dessa uppgifter tillkännager vi alltid i god tid i vårt nyhetsbrev.

Egna kampanjbilder med Placeit

För att kunna driva fler egna kampanjer rekommenderar vi Placeits tjänster. På nolltid integrerar du dina motiv i högkvalitativa modellfoton och -videor. På det sättet kan du anpassa ditt bildspråk ännu bättre till din målgrupp och presentera dig professionellt t.ex. på sociala medier. Mer information hittar du i denna artikel.