Hva er Print-on-Demand?

Med Print-on-Demand trykkes bestillingene dine direkte og umiddelbart etter at bestillingen mottas – uansett om det dreier seg om 1 eller 10 artikler. Det er mulig fordi trykkprosessen styres hundre prosent digitalt og hver artikkel produseres individuelt.

Som markedsplassdesigner eller butikkeier blir du en del av vår Print-on-Demand-prosess ved hver eneste bestilling. Utgangspunktet er motivet eller Spreadshop-produktet ditt, som er lagret som digital fil på Spreadshops servere. Når en kunde bestiller noe hos deg, begynner Print-on-Demand-prosessen – og den lønner seg fra første eksemplar. Hos Spreadshirt brukes Print-on-Demand-prosessen for alle trykktyper.

Spreadshirt benytter de beste trykkmaskinene på markedet i produksjonsprosessen. Det gir briljante trykkresultater og produkter som varer lenge, med kvalitative egenskapene som ved tradisjonell offsettrykk.

Denne Print-on-Demand-prosessen gir deg mange fordeler:

• Du kan når som helst starte som designer eller butikkeier uten investeringer og uten risiko, og tjene penger på hver bestilling takket være provisjon
  • Når du har lastet opp motivet ditt, kan du selge det til kundene dine på over 120 forskjellig plagg eller tilbehørgjenstander.
  • Du trenger ikke tenke på logistikk og lagerhold – Spreadshirt trykker, pakker og sender direkte til kundene dine.
  • Spreadshirt tar hånd om all kundeservice fra bestillingsavviklingen til betalingsprosessen og eventuelle reklamasjoner
  • Det kan når som helst foretas endringer på motivene eller produktene dine, og så trykke dem.

Som self-publisher kan du dra nytte av disse fordelene:

• Med Print-on-Demand kan du teste ut forretningsmodeller og motiver uten risiko.
  • Som illustratør, kunstner eller serietegner kan du konsentrere deg helt om arbeidet med motivene, og likevel tilby folk merchandise-artikler
  • Som influencer i sosiale medier kan du gjøre følgere til kunder uten noen stor innsats
  • Du kan fokusere målrettet mot nisjegrupper, og må ikke tenke på fansmengden eller kjøpekraften deres – bra for gamere, fixie-entusiaster eller feng-shui-fetisjister.