Sorter Showroom-motiver etter tema

Du kan organisere motivene i showroomet ditt etter temaer, og dermed gjøre det mer oversiktlig for kundene dine. Hvis du tilbyr mange motiver, kan du plassere dem i underkategorier slik at kundene dine raskere finner det de vil ha. I vår engelskspråklige videoveiledning ser du akkurat hvordan det fungerer:

Du kan opprette totalt 20 temaer med opptil 200 motiver hver. Når du oppretter temaer, vises et ekstra menypunkt i navigasjonslinjen øverst i showroomet. Der kan kundene se alle temaene dine, og filtrere dem slik de ønsker. Du kan plassere temaene i en hvilken som helst rekkefølge, deaktivere eller slette dem – selvsagt uten at motivene dine blir slettet.

Du kan for eksempel sortere temaene på følgende måter:

• Innholdsmessig sammenheng (f.eks. dyr, musikk, yrker osv.)
  • Stil (typografi, moro, svart-hvitt osv.)
  • Anledninger/helligdager (jul, halloween, fødselsdag osv.)
  • Popularitet/nyheter (bestselgere, nye motiver)

Finn passende betegnelser

Velg et temanavn som passer best mulig til motivene. Prøv å forestille deg hvilke ord dine potensielle kunder bruker til å søke. Vær oppmerksom på at navnene på temaene dine ikke blir oversatt. Hvis showroomet ditt henvender seg til internasjonale kunder, bør du velge ord som er universelt forståelige. Dessuten bør den maksimale lengden på temanavn være 30 tegn, slik at de blir lett leselige på mobile enheter.