Reklamer for butikken med produkt-feed

En såkalt produkt-feed samler automatisk informasjon om artiklene i butikken din, og gjør dem lett forståelig for tjenester som Facebook, Google og Instagram. Dermed kan de vise f.eks. bilder, priser eller farger på butikkartiklene dine automatisk på sidene sine, og du kan opprette tiltalende annonser med produktinformasjon med noen få klikk.

De følgende instruksjonsvideoene (på engelsk) og kortveiledningene hjelper deg med å innrette en produkt-feed for butikken din.

Opprette produkt-feed med Facebook Business Manager

1. Gå til «Salgskanaler» i brukerområdet ditt.
  2. Klikk på «Rediger» ved den butikken du vil opprette en produkt-feed for.
  3. I venstre navigasjonslinje klikker du på «Utvidet», og deretter på «Produkt-feed». Kopier lenken der.
  4. Gå deretter til Business Manager-siden i Facebook-kontoen din, og følg anvisningene i denne hjelpeartikkelen i Facebook.
  5. De kan også reklamere på Instagram via Facebook Business-siden din.

Opprette produkt-feed i Google Merchant Center

1. Klikk på «Salgskanaler» i brukerområdet ditt.
  2. Velg «Rediger» ved den butikken du vil opprette en produkt-feed for.
  3. Klikk på «Utvidet» og deretter på «Produkt-feed». Kopier lenken der.
  4. Gå til Google Merchant-siden og følg anvisningene i denne hjelpeartikkelen fra Google.