Spørsmål om appen «Spreadshirt Statistikk»

Med vår gratis-app 'Spreadshirt Statistikk' holder du oversikt over salg og inntjening uansett hvor du er. Uansett om du selger på Spreadshirts markedsplass, i din egen butikk eller via våre eksterne markedsplasser, holder appen deg alltid oppdatert om aktuelle bestillinger, og har dessuten flere nyttige funksjoner:

• Hent frem salgs- og inntjeningsoversikten når som helst og hvor som helst.
  • Analyser din suksess med en rekke filtermuligheter
  • På ett blikk ser du hvilke motiver og produkter som selger best
  • Avgjør selv hvor ofte du skal motta salgsvarsler
  • Etter ønske kan du få Spreadshirt-nyheter direkte på mobilen

Last ned statistikk-appen

Last ned appen i Google Play Store eller i App Store. Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre appen, og innfører nye funksjoner regelmessig.

Hjelp med statistikk-appen

Her finner du noen vanlige spørsmål med svar som kanskje hjelper deg videre. Har du spørsmål utover dette, er vi gjerne til hjelp. Send en e-post til partner@spreadshirt.net eller ring oss: +47 21 99 94 80 (man–fre kl. 9-18).

Mine tidligere salg vises ikke

Appen viser de siste 10 000 salgene. Hvis du vil se salg før det, må du logge deg inn på brukerområdet ditt på Spreadshirts nettsted. Her har vi lagret samtlige salg siden registreringen din.

Appen viser en bestilling som ikke vises i brukerområdet

Se etter i salgsstatistikken i appen din om bestillingen kom via en ekstern markedsplass som Amazon eller Ebay. I så fall er det vanlig at bestillingen først vises i Spreadshirts brukerområde 14 dager etter betaling og forsendelse av varen. Der finner du den ikke i salgsstatistikken, men bare på området "Tilgodehavende".

Brukerområdet viser en bestilling som ikke vises i appen

Appen viser bare bestillinger som sikkert kan bearbeides av oss. Hvis bestillingen ble annullert eller satt på "vent", f.eks. fordi den ikke er betalt eller leveringsadressen er ufullstendig, vises den ikke i appen. Du kan likevel se den i brukerområdet.

Utbetalingsbeløpet er lavere enn forventet

Salgsstatistikken i appen viser alle salg som er bearbeidet av Spreadshirt. Også bestillinger som har blitt returnert av kunden. For varer som returneres får du dessverre ikke godskrevet noe tilgodehavende eller det blir trukket fra igjen. Dermed kan det forekomme at antallet salg i appen gjør at du forventer høyere provisjon enn det som faktisk utbetales. Den nøyaktige statusen for salgene kan du sjekke i brukerområdet ditt på Spreadshirts nettsted. Her kan du se om en bestilling har blitt returnert på statusen "Retur".