Spørsmål om appen «Spreadshirt Partner»

Med vår gratisapp «Spreadshirt Partner» holder du oversikten over salget uansett hvor du befinner deg. Enten du selger på Spreadshirts markedsplass, i din egen butikk eller via våre eksterne markedsplasser, holder appen deg alltid oppdatert på aktuelle bestillinger, og har i tillegg flere nyttige funksjoner:

• Oversikt over salget når som helst og hvor som helst
  • Se hvilke motiver og produkter som selger best
  • Bestem hvor ofte du skal få meldinger om salg
  • Nyheter fra Spreadshirt direkte på mobilen hvis du ønsker det

Last ned partner-appen

Last ned appen i Google Play Store eller App Store. Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre appen og lanserer nye funksjoner regelmessig.

Hjelp med partner-appen

Her finner du noen ofte stilte spørsmål og svar som kanskje kan hjelpe deg videre. Har du andre spørsmål, står vi selvsagt til disposisjon. Send en e-post til partner@spreadshirt.net eller ring oss: +47 21 99 94 80 (man–fre kl. 9-18).

Mine tidligere salg vises ikke

Appen viser bare dine siste 10 000 salg. Hvis du vil se salg som ligger enda lengre tilbake, kan du logge deg inn på brukerområdet ditt på Spreadshirts nettside. Her har vi lagret alle salg siden du registrerte deg.

Appen viser bestillinger som ikke finnes på brukerområdet

Se etter i salgsstatistikken i appen om bestillingen ble sendt inn via en ekstern tilbyder som Amazon eller Ebay («external marketplaces»). I slike tilfeller er det normalt at bestillingen først vises i Spreadshirts brukerområde 14 dager etter at varen er betalt og sendt. Der finner du dem ikke i salgsstatistikken, men bare i området «Tilgodehavende».

I brukerområdet vises det bestillinger som ikke finnes i appen

Appen viser bare bestillinger som vi er sikre på å kunne bearbeide. Hvis en bestilling har blitt annullert eller satt på «vent», f.eks. fordi den ennå ikke er betalt eller leveringsadressen er ufullstendig, vises den ikke i appen. Du kan likevel se den på brukerområdet ditt.

Beløpet jeg har fått utbetalt var lavere enn forventet.

Salgsstatistikken i appen viser alle salg som Spreadshirt har bearbeidet. Også bestillinger som kunden sender tilbake. For varer som returneres får du dessverre ikke betalt noe, eller det blir trukket fra betalingen igjen. Derfor kan det hende at du får utbetalt lavere provisjon enn det du forventer ut fra salgstallene i appen. Nøyaktig status for salget kan finner du på brukerområdet ditt på Spreadshirts nettside. På statusen «Retur» kan du se om en bestilling har blitt sendt i retur.