Flexitrykk

Flexitrykk er en trykkteknikk der motivet skjæres ut av fargefolie og deretter sveises på produktet. Flexitrykk har følgende egenskaper:

Høy fargebriljans

Trykkfargene lyser med lett glans og har høy kontrast.

Lang holdbarhet

Tester har vist at formen og fargebriljansen på trykket ikke endres merkbart, selv etter over 100 gangers vask. Flexitrykk kan også strekkes og belastes, selv tynne linjer holder seg likevel intakte.

Når oppnår jeg best resultat med flexitrykk?

• Ved tekst: Takket være lysende farger og tydelige kanter blir teksten svært klar.
  • Ved mindre motiver med små detaljer, f.eks. logoer.
  • På fleksible stoffer.
  • På barneprodukter: Flexitrykk er enkelt å rengjøre.

Hva må jeg ta hensyn til ved flexitrykk?

• Motivet må lastes opp som vektorgrafikk. Hvilke krav er det til trykkmotivet?
  • Maksimalt 3 farger per motiv. Hvilke trykkfarger tilbyr Spreadshirt?
  • Ved spesielt store motiver er brukerkomforten lavere, ettersom flexifolie begrenser pusteevnen på produktet som trykkes.
  • Spesielt store motiver kan bli krøllete etter noen gangers vask (vi anbefaler å stryke T-skjortene på vrangen).