Integrasjon på nettstedet ditt ved hjelp av JavaScript

Hvis du har din egen nettside og vil integrere butikken i denne, kan du gjøre det ved hjelp av JavaScript. Da må du tilpasse denne koden litt:

<div id="myshop"></div> <script>
var spread_shop_config= {
"shopName" : "[shopID]", "locale" : "[shop language_locale]", "prefix" : "//shop.spreadshirt.[shop domain]", "baseId" : "myshop"
};
</script> <script type="text/javascript" src="//shop.spreadshirt.[shop_domain]e/shopfiles/shopclient/shopclient.nocache.js"></script>

Relevant informasjon finner du i din butikkoversikt. Under «butikk» ser du din butikk-ID og navnet ditt, og under «Språk» finner du forkortelsen for «language». Under Språk og valuta kan du finne verdien for «locale».

Her er et par eksempler:

Land Language_Locale Shop Domain
Frankrike fr_FR fr
Tyskland de_DE de
Nederland nl_NL nl
USA us_US com
Storbritannia en_GB co.uk