Tilby SpreadShop med T-skjortedesigner

Du har åpnet en gratis SpreadShop og opprettet produkter med motivene dine. I tillegg vil du tilby T-skjortedesigneren i butikken din, slik at kundene kan tilpasse produktene dine eller designe sine egne produkter. For å gjøre dette, går du til brukerområdet ditt og åpner butikkadministrasjonen for SpreadShop-en med knappen «Rediger». I vinduet som nå åpnes finner du menypunktet «T-skjortedesigner». Klikk på dette og velg alternativet «Aktiver T-skjortedesigner» for å legge til designeren i butikken din.

Endringene blir synlige etter ca. 20 minutter cache-tid. I butikken din vises de to navigasjonspunktene «Shoppe» og «Designe». Under «Shoppe» vil kundene fortsatt finne ferdige produkter med motivene dine på, og kan nå også tilpasse dem. Under «Designe» står T-skjortedesigneren til rådighet for å designe produkter.

Funksjoner i T-skjortedesigneren

Velg selv om du vil tilby kundene dine alle standardfunksjoner i T-skjortedesigneren, eller om du vil deaktivere noen av dem. Du kan velge mellom følgende funksjoner:

• Aktiver Spreadshirt-motiver
    Bruk denne funksjonen for å tilby kundene ikke bare dine egne motiver, men alle motiver som er tilgjengelige hos Spreadshirt. Dermed får de større utvalg, og du har sjansen til å selge mer. Hvis du selger motiver fra en annen designer, mottar du affiliate-provisjon, mens den som står bak motivet mottar den motivprisen han eller hun har fastlagt.
  • Aktiver opplasting av bilde
    Gjør det mulig for kundene dine å laste opp egne bilder eller grafikk. Denne funksjonen er spesielt populær for å lage gaver. Allerede når bildet lastes opp sjekker vi om filen er egnet for trykking, slik at god nok trykkvalitet er sikret.
  • Aktiver tilføying av tekst
    Gjør det mulig for kundene dine å designe produkter med tekst. Selvfølgelig kan tekster og motiver kombineres også.

Honorar for salg

For hvert salg i butikken din mottar du en affiliate-provisjon på 20 %, uansett om du har aktivert T-skjortedesigneren eller ikke. Kun motivprisen, frakt og mva. er unntatt i beregningen av dine 20 %. Hvis det ikke er ditt motiv, får personen som står bak motivet godskrevet motivprisen.