Spesial-flexitrykk

Til spesial-flexitrykk brukes det – i motsetning til vanlig flexitrykk – andre trykkfolier med spesielle optiske egenskaper:

Spesialfolier

• Glitter Små sølvfargede partikler som blandes i fargestoffet sørger for diskret glittereffekt. Unntak: Ved fargen gull brukes det også gullfargede partikler. Folien er fleksibel og også egnet for større motiver. Fås i sølv, gull, rosa, rødt, blått, svart, grønt og hvitt.
  • Glow In The Dark Ved dagslys ser den vanlig og hvit ut, men i mørket kommer den til sin fulle rett som grønnlig lysende folie.
  • Refleks-Sølv Den sterkt reflekterende folien i sølvnyanser er ikke bare bra for sikkerheten: Den sørger også garantert for å tiltrekke oppmerksomhet.

Lang holdbarhet

Motiver med spesial-flexitrykk beholder fargebriljansen og glitterevnen selv etter manger gangers vask.

Når oppnår jeg best resultat med spesial-flexitrykk?

• Ved sterk kontrast mellom trykkfargen og produktfargen (f.eks. sølv på svart stoff eller rødt på hvitt stoff).
  • Ved tekst: Takket være de lysende, glitrende fargene blir teksten spesielt tydelig på T-skjorten.
  • Ved små og ensfargede motiver: Ettersom det bare kan trykkes 1 farge ved spesial-flexitrykk, egner det seg spesielt godt for enkle, stiliserte motiver.

Hva må jeg ta hensyn til ved spesial-flexitrykk?

• Motivet må lastes opp som vektorgrafikk. Hvilke krav er det til trykkmotivet?
  • 1 farge per motiv. Hvilke trykkfarger tilbyr Spreadshirt?
  • Ved spesielt store motiver er brukerkomforten lavere, ettersom flexifolie begrenser pusteevnen på produktet som trykkes.
  • Motiver med spisse ender bør unngås på svært tynne stoffer, ettersom trykkfolien er hardere enn ved vanlig flexitrykk.
  • Spesial-flexitrykk-motiver må ikke overlappe med andre motiver. Ettersom trykkefolien er ganske tykk, vil den ikke holde særlig bra over eller under andre motiver.
sølv glitter

sølv glitter

gull glitter

gull glitter

rosa glitter

rosa glitter

rød glitter

rød glitter

blått glitter

blått glitter

svart glitter

svart glitter

grønn glitter

grønn glitter

glow in the dark

glow in the dark

reflekst

refleks

hvid glitter

hvid glitter