Lenke butikk

For å opprette lenker til en spesiell side i butikken din, må du gå til siden, kopiere URL-en i adresselinjen i nettleseren, og lime inn lenken på riktig sted.

Hvis en lenke ikke lenger fungerer, må du gå til siden på nytt. Forsikre deg om at produktene på siden fortsatt befinner seg i butikken din, og at de vises korrekt på siden. Så kopierer du URL-en på nytt.

Noen eksempler

https://shop.spreadshirt.no/SHOPNAME/
Startsiden til butikken din

https://shop.spreadshirt.no/SHOPNAME/?page=2
Den andre siden av listesidene dine

https://shop.spreadshirt.no/SHOPNAME/kvinner?q=D3
Alle produkter for kvinner

https://shop.spreadshirt.no/SHOPNAME/barn+%26+babys+t-skjorte?q=P40
Alle T-skjorter for barn og baby

https://shop.spreadshirt.no/SHOPNAME/blomster
En side med søkeresultater for søkeordet «Blomster»

https://shop.spreadshirt.no/SHOPNAME/a-A123456789
Detaljside for produktet med artikkelnummer 123456789

https://shop.spreadshirt.no/SHOPNAME/-A123456789?appearance=2
Detaljside for det samme produktet i fargen svart