Lenke butikk

For å få lenker som peker direkte på en artikkel eller en kategori i butikken din, kan du bruke følgende parametere.

Viktig: Den nye indikatoren for listesider er "?q=". Hvis du fortsatt bruker lenker med den gamle indikatoren "-L", ber vi deg oppdatere dem, ettersom lenkene ikke lenger vil virke etter 15.09.2016.

Hva vil du lenke til? Eksempel på lenke Forklaring
Butikk shop.spreadshirt.no/shopName/ Standardlenke for butikken
Artikkel shop.spreadshirt.no/shopName/-A[artikkelID] -A indikerer at det skal vises en artikkel. [artikkelID] skiftes ut med ID-en for en artikkel fra butikken.
Produkter for menn shop.spreadshirt.no/shopName/?q=D1 ?q= indikerer at det skal vises en listeside. D1 er betegnelsen for produkter for menn.
Produkter for kvinner shop.spreadshirt.no/shopName/?q=D3 ?q= indikerer at det skal vises en listeside. D3 er betegnelsen for produkter for kvinner.
Produkter for barn shop.spreadshirt.no/shopName/?q=D4 ?q= indikerer at det skal vises en listeside. D4 er betegnelsen for produkter for barn.
Tilbehør shop.spreadshirt.no/shopName/?q=D5 ?q= indikerer at det skal vises en listeside. D5 er betegnelsen for tilbehør.
Mobildeksler og nettbrettetuier shop.spreadshirt.no/shopName/?q=D19 ?q= indikerer at det skal vises en listeside. D19 er betegnelsen for mobildeksler og nettbrettetuier.
T-skjorter for menn shop.spreadshirt.no/shopName/?q=D1Q1 Q1 er indikatoren for alle T-skjorter. Denne parameteren kan du også bruke uten indikatoren for produkter for menn, kvinner eller barn.
Hettegensere for kvinner shop.spreadshirt.no/shopName/?q=D3Q2 Q2 er alle hettegensere. Også her kan parameteren brukes med eller uten indikator for produkter for menn, kvinner eller barn.
Capser og luer shop.spreadshirt.no/shopName/?q=D5P46 P46 er alle capser og luer. OBS! Her brukes ikke parameteren Q, men P.
iPhone-deksler shop.spreadshirt.no/shopName/?q=D19P113 P113 er alle iPhone-deksler. OBS! Her brukes ikke parameteren Q, men P.
Artikkelkategori shop.spreadshirt.no/shopName/?q=T[kategoriID] ?q= indikerer at det vises en listeside. T viser til kategorien du selv har opprettet.
Motiv shop.spreadshirt.no/?q=I[motivID] ?q= indikerer at det vises en listeside. I refererer til det motivet du har lastet opp

Oversikt over alle parametere

Parameter EU Parameter US Betydning
D1 D1 Menn
D3 D2 Kvinner
D4 D3 Barn
D5 D4 Tilbehør
D19 D18 Deksler
Q1 Q1 T-skjorter
Q2 Q2 Hettegensere
Q3 Q3 Jakker/vester
Q4 Q4 Poloskjorter
Q5 Q5 Langermede T-skjorter
Q6 Q6 Singlets
Q7 Q7 Bukser og shortser
Q8 Q8 Sportsklær
Q9 Q9 Undertøy
P46 P47 Capser/luer
P56 n/a Skjerf
P47 P48 Vesker og ryggsekker
P48 P49 Forklær
P54 n/a Paraplyer
P53 n/a Kosedyr
P49 P110 Kopper og tilbehør
P50 P50 Buttons og pins
P58 P54 Annet
P113 P120 iPhone-deksler
P111 P118 Samsung-deksler
P117 P122 iPad-etuier
n/a P124 iPod-deksler