Vi leverer og vi er her for deg! COVID-19-krisen tvinger oss til å ta avstand fra hverdagen. Men vi gjør det beste ut av det: Så lenge ikke våre medarbeideres og leverandørers helse er i fare, fortsetter vi som før. Bestillingene dine mottas, trykkes og sendes. Pass på helsa og hold ut!

x

Plotttrykk (flexitrykk og flokktrykk)

Et vektorgrafikk motiv som ikke har mer enn 3 farger er nødvendig for et plott-trykk.

Designet blir mekanisk kuttet ut i en folie med en plotter. Hver farge i designet kuttes seperat.

Etter at designet er kuttet ut fra folien og overflødig folie er fjernet er bare designet igjen.

Det blir så plassert på produktet av en produksjonsmedarbeider og festes til produktet med med varme og trykk.

Plastdelen fjernes så og produktet er ferdig.