Bruk vår grafiske service

Dette kan vi gjøre for deg

Du kjenner kanskje til det: Noen ganger sniker de beste motivideene seg trykklare inn i hodet ditt. Vår grafikkservice hjelper deg å forvandle ønskemotivet ditt til trykkbar form. Vi lager en trykkbar vektorgrafikk av bildet ditt, hjelper deg med optimering av grafikken du allerede har, og forvandler håndtegnede skisser til trykkferdige motiv.

Så enkelt fungerer det

For å bruke våre grafiske service trenger du først en brukerkonto på plattformen vår. Det er gratis å registrere seg.

Som ny bruker kan du laste opp filen din via siden Spreadshirts grafiske service. Med et klikk på knappen «Last opp grafikk» åpnes et skjema for overføring av grafikken din. Hvis du har opprettet en brukerkonto i 2015 eller tidligere, finner du siden under Motiver & produkter > Grafisk service i brukerområdet ditt.

Vi aksepterer mange forskjellige filformater, som f.eks. jpg, png, gif, bmp, eps, ai, cdr, svg, psd, pdf. Du har muligheten til å oppgi en ønsket størrelse på motivet ditt. Hvis du lar dette alternativet stå tomt, vil vi forsøke å gjøre grafikken så liten som mulig. For spesielle ønsker eller merknader kan du benytte kommentarfeltet.

Vi stiller det bearbeidede motivet til disposisjon på brukerområdet ditt innen 1–3 arbeidsdager. Du vil motta en bekreftelse på e-post med fakturaen som vedlegg. Deretter kan du bruke motivet fritt slik du ønsker, for eksempel for å designe en T-skjorte til deg selv, for butikken din eller for markedsplassen.

Det hele for 130 NOK per motiv. Du kan betale med alle betalingsmåter som er gyldig hos Spreadshirt, med unntak av gavekort.

Grafik Service

Her er våre begrensninger

Vi gir vårt beste for å oppfylle alle dine ønsker. Vi har derimot et par begrensninger, nemlig når utkastet ditt har for lav oppløsning slik at det av rettslige grunner (markedsrett, personlighetsrett, opphavsrett) ikke er stort nok til å bearbeide detaljene, eller at motivet er for detaljert til å trykkes.

I disse tilfellene må vi avbryte bestillingen din. Du blir i så fall informert per e-post. Pengene vil bli overført tilbake til deg alt etter hvilken betalingsform du har valgt, eller transakjsonen blir ikke reservert i det hele tatt. Det samme gjelder om vi ikke klarer å oppfylle ønsket resultat etter å ha bearbeidet grafikken din en gang til.

Dette kan du forvente

Eksempel fotomotiv (personer, gjenstander osv.)

I eksempelet nedenfor blir et foto forvandlet til en ensfarget vektorgrafikk. Viktig: For plottertrykket kan maks 3 farger benyttes. Tenk derfor over hvilke deler som er spesielt viktig og mindre viktig for deg i sluttgrafikken. Mangefargede landskapsbilder har for eksempel dårlig kvalitet og må ved tvil avvises.

Designservice-utdanning 2

Eksempel på logo- og tekstmotiver

Ved slike motiver har vi ikke så mye tid til å lete etter den originale skrifttypen. Nevn derfor, om mulig, hvilken skrifttype du har brukt. Om du ikke vet hvilken det er, forsøker vi å finne en lignende eller bedre egnet skrifttype for plottertrykket.

Designservice-utdanning 1

Du kan også sende oss selvtegnede skisser. Vi konverterer den til en optimal grafikk.

Designservice-utdanning 1

Designservice-utdanning 1