Bestillingsfrister julen 2017

Før ferie- og høytidsdager kan bearbeidingstiden være lenger enn vanlig. Hvis varen ikke ankommer i rett tid til tross for at du har bestilt i tide med de betalingsmåtene som er angitt nedenfor, refunderer vi etter ønske kjøpsprisen.

Vær oppmerksom på at de følgende fristene kan endres på kort tid avhengig av oppdragsmengden og produksjonskapasiteten.

Bestillingsfrister for Norge

Fraktmetode Garantert levering til jul ved bestilling
Standard senest 12.12.2017 kl. 23:59
Premium senest 12.12.2017 kl. 23:59
Ekspress senest 17.12.2017 kl. 23:59

Viktig: Den garanterte leveringstiden gjelder bare ved betaling med kredittkort, kontotrekk eller PayPal.

Ved bestillinger med forhåndsbetaling kan vi først starte trykking av varen når betalingen er kommet inn. Ved nettbetaling betyr det ca. tre til syv arbeidsdager ekstra.