Vise kampanjer i Spreadshop

Når du driver en Spreadshop, kan du øke kjøpelysten hos kundene med kampanjer som f.eks. 15 % rabatt på alt eller gratis frakt. Slike tilbud tilrettelegger vi regelmessig, du trenger ikke å gjøre noe. Men du bør gjøre en skikkelig innsats for å reklamere for slike tilbud, slik at du kan trekke nye kunder til butikken din. Når en kampanje pågår, kan kundene se en rabattkode i topplinjen i butikken din, og løse den inn med et klikk.

Vi informerer deg om kommende kampanjer i vårt nyhetsbrev og på oversiktsiden i partnerområdet.

Rabattene påvirker selvsagt ikke dine inntjeningsmuligheter fra motivpris og affiliate-provisjon. Hvis du ikke vil at kundene dine skal få vist kampanjene, kan du gå til «Generelt» i butikkinnstillingene og deaktivere «Vis kampanjebannere automatisk».

Når funksjonen er aktivert, kan kunder innløse gavekort og rabattkoder med et enkelt klikk.

I tillegg stiller vi en Photoshop-fil til disposisjon som du kan tilpasse til alle pågående kampanjer og f.eks. legge inn i tittelbildet din. Last den ned i Grafikk, og endre navnet på rabattkampanjen, perioden, rabattkoden og den juridiske notisen. Disse opplysningene får du som alltid i vårt nyhetsbrev i god tid i forveien.

Opprette egne promobilder

For å kunne drive flere kampanjer selv, anbefaler vi tjenestene fra Placeit. På et blunk kan du integrere motivene dine i modellbilder og videoer i høy kvalitet. Slik kan du tilpasse bildebruken enda bedre til målgruppen din, og presentere deg på en profesjonell måte f.eks. på sosiale nettverk.

Hvordan tjenesten Placeit fungerer og hvilke spesialvilkår du får som Spreadshop-operatør, kan du lese om i denne artikkelen. Som partner har du dessuten muligheten til å bruke gratis Flickr-bilder fra Spreadshirt til promotering.