Vise kampanjer i SpreadShop

Når du driver en SpreadShop, kan du øke kjøpelysten hos kundene med kampanjer som f.eks. 15 % rabatt på alt eller gratis frakt. Slike tilbud tilrettelegger vi regelmessig, du trenger ikke å gjøre noe. Men du bør gjøre en skikkelig innsats for å reklamere for slike tilbud, slik at du kan trekke nye kunder til butikken din. Når en kampanje pågår, kan kundene se en rabattkode i topplinjen i butikken din, og løse den inn med et klikk.

Vi informerer deg om kommende kampanjer i vårt nyhetsbrev og på oversiktsiden i partnerområdet.

Rabattene påvirker selvsagt ikke dine inntjeningsmuligheter fra motivpris og affiliate-provisjon. Hvis du ikke vil at kundene dine skal få vist kampanjene, kan du gå til «Header og farger» i butikkinnstillingene og deaktivere «Vis kampanjebannere automatisk».

Når funksjonen er aktivert, kan kunder innløse gavekort og rabattkoder med et enkelt klikk.

I tillegg stiller vi en Photoshop-fil til disposisjon som du kan tilpasse til alle pågående kampanjer og f.eks. legge inn i tittelbildet din. Last den ned i Grafikk, og endre navnet på rabattkampanjen, perioden, rabattkoden og den juridiske notisen. Disse opplysningene får du som alltid i vårt nyhetsbrev i god tid i forveien.

Egne kampanjebilder med Placeit

For å kunne drive flere kampanjer selv, anbefaler vi tjenestene fra Placeit. På et blunk kan du integrere motivene dine i modellbilder og videoer i høy kvalitet. Slik kan du tilpasse bildebruken enda bedre til målgruppen din, og presentere deg på en profesjonell måte f.eks. på sosiale nettverk. Mer informasjon i denne artikkelen.