Pleieinstruks for tekstiler

Du har pakket ut Spreadshirt-produktet ditt, er begeistret, og spør deg nå hvor lenge du kan ha glede av det nye favorittplagget?

Pass på disse tingene:

Vask på vrangen ved maks. 30°C

Ingen kjemisk rens

Ikke tørk med varme

Ikke blek produktet

Stryk produktet på vrangen ved middels varme og uten damp

Tips:

• Ved T-skjorter med flere motiver bør ikke motivene berøre hverandre under stryking, ellers kan de klistre seg sammen.
  • På T-skjorter med flokktrykk holder motivene seg bedre hvis de vaskes med flytende vaskemiddel.

Og forresten: Alle tekstiler du kjøper hos oss har blitt grundig testet. Vi tar for eksempel først inn en T-skjorte i sortimentet hvis den tåler minst 10 runder i vask med alle trykktyper.