Producten borduren

Bij het borduren wordt echt garen in de stof verwerkt. Het resultaat ziet er heel exclusief uit en is bijzonder duurzaam.

Voordelen van borduren:

• levendige en mooie uitstraling
  • enorm slijtvast en duurzaam
  • zonder minimale bestelhoeveelheid

Geborduurde producten zelf ontwerpen – al vanaf 1 artikel

Met behulp van onze borduur-tools kun je veel producten zonder minimale bestelhoeveelheid zelf ontwerpen en laten borduren. Je kunt hiervoor verschillende lettertypes kiezen of een eigen vectordesign uploaden. Natuurlijk is een combinatie van tekst en design ook mogelijk.

Zo borduur je een kledingstuk of accessoire:

• Open onze borduur-tool en kies een product. Onze productselectie wordt voortdurend uitgebreid.
  • Selecteer een borduurgedeelte en zet hier de gewenste tekst in of upload een eigen vectorbestand. Zo kun je je vectorbestand optimaliseren.
  • Als je het design plaatst, let er dan op dat je binnen het groen gemarkeerde kader blijft. Als het kader een rode rand krijgt, lig je buiten het gedeelte dat geborduurd kan worden. Sleep je design naar de passende plaats tot de rand weer groen wordt.

Kader rood - borduren niet mogelijk

Kader groen - perfect!

Eisen aan je vectordesign

• Bestandsformaat: SVG, AI
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
  • Je design is zonder achtergrond gemaakt