We leveren en staan voor je klaar! De COVID-19-crisis dwingt ons afstand te nemen van het normale leven. Maar we kunnen er wel het beste van maken: Zolang de gezondheid van onze medewerkers en leveranciers niet in gevaar is, gaan we door. Je bestellingen worden aangenomen, gedrukt en verzonden. Blijf gezond en vol vertrouwen!

x

Gebruikersaccount verwijderen

Jammer dat je hebt besloten om de Spreadshirt community te verlaten. Als je vragen of verbeteringswensen hebt, staat onze klantenservice altijd vakbekwaam en hulpvaardig voor je klaar.

Zo verwijder je je gebruikersaccount

Als je ons echt wilt verlaten, log je dan op partner.spreadshirt.nl in. Klik linksonder op ‘Gebruikersaccount’. Onder ‘Account instellingen’ vind je rechtsonder de optie ‘Gebruikersaccount verwijderen’.

Nog niet betaalde bedragen worden bij de volgende afrekening overgemaakt indien je adres bij ons is bevestigd en je bankgegevens correct zijn aangegeven.

Wanneer je vragen hebt en geen toegang meer hebt tot je account, neem dan contact op met partner@spreadshirt.nl.