Vragen over de app ‘Spreadshirt Statistiek’

Met de gratis app ‘Spreadshirt Statistiek’ kun je ook onderweg je verkoop en opbrengst volgen. Of je nu op de Spreadshirt Marktplaats, in je eigen shop of via andere externe marktplaatsen verkoopt, met de app ben je altijd op de hoogte over je actuele bestellingen en kun je gebruik maken van de volgende handige functies:

• bekijk altijd en overal mobiel het overzicht van je verkoop en opbrengst
  • analyseer je succes met veelvuldige filteropties
  • zie in één oogopslag welke designs en producten het best worden verkocht
  • beslis zelf hoe vaak je verkoopmededelingen ontvangt
  • ontvang naar wens het Spreadshirt-News direct op je mobiel

De Spreadshirt Statistiek app downloaden

Download de app in de Google Play Store of in de App Store. We werken voortdurend aan verbeteringen van de app en introduceren regelmatig nieuwe functies.

Hulp voor de Statistiek-app

Hier vind je enkele veel gestelde vragen waarvan de antwoorden je misschien kunnen helpen. Als je nog vragen hebt, staan we altijd graag voor je klaar. Schrijf ons een mail naar partner@spreadshirt.net of bel ons: +31 30 3100057 (ma-vr 9-18 uur)

Mijn oudere verkoopgegevens worden niet weergegeven

De app geeft je laatste 10.000 verkopen aan. Als je nog oudere verkopen wilt zien, log je dan in bij je gebruikersomgeving op de Spreadshirt homepage. Hier hebben we alle verkopen opgeslagen sinds je je bij ons hebt aangemeld.

De app toont een bestelling die niet in de gebruikersomgeving staat

Controleer in de verkoopstatistiek van je app of de bestelling via een externe marktplaats, zoals Amazon of Ebay is afgegeven. In dit geval is het normaal dat de bestelling pas 14 dagen na betaling en verzending van de goederen in de gebruikersomgeving van Spreadshirt staat. Je vindt deze verkoop niet in de verkoopstatistiek, maar uitsluitend onder ‘Tegoed’.

In de gebruikersomgeving staat een bestelling die niet in de app staat

De app geeft uitsluitend bestellingen weer die zeker door ons kunnen worden verwerkt. Als een bestelling weer is geannuleerd of als ‘wacht’ is aangegeven omdat hij bijvoorbeeld nog niet is betaald of het leveradres niet volledig is, verschijnt de bestelling niet in de app. Je kunt deze bestelling dan echter wel in de gebruikersomgeving zien.

Mijn uitbetaalde bedrag is lager dan verwacht

De verkoopstatistiek van de app toont alle verkopen die door Spreadshirt zijn verwerkt. Dit zijn ook bestellingen die vervolgens door de klant zijn teruggegeven. Voor teruggegeven goederen krijg je helaas geen tegoed. Dit bedrag wordt namelijk weer van je tegoed afgetrokken. Zo kan het gebeuren dat je op basis van het aantal verkopen in de app een hogere commissie verwacht dan je daadwerkelijk ontvangt. De exacte status van je verkoop kun je in je gebruikersomgeving op de Spreadshirt Homepage controleren. Hier herken je aan de hand van de status ‘teruggave’ ook of een bestelling geretourneerd is.