Vragen over de app ‘Spreadshirt Partner’

Met de gratis app ‘Spreadshirt Partner’ kun je ook onderweg de verkoop van je designs volgen. Of je nu op de Spreadshirt Marktplaats, in je eigen shop of via andere externe marktplaatsen verkoopt, met de app ben je altijd op de hoogte over je actuele bestellingen en biedt de volgende handige functies:

• bekijk altijd en overal het overzicht van je verkopen mobiel
  • Zie in één oogopslag welke designs en producten het best worden verkocht
  • Beslis zelf hoe vaak je verkoopmededelingen ontvangt
  • Ontvang naar wens het Spreadshirt-News direct op je mobiel

De Partner app downloaden

Download de app in de Google Play Store of in de App Store. We werken voortdurend aan verbeteringen van de app en introduceren regelmatig nieuwe functies.

Hulp bij de Partner app

Hier vind je enkele veel gestelde vragen waarvan het antwoord je misschien kan helpen. Als je nog vragen hebt, staan we altijd graag voor je klaar. Schrijf ons een mail naar partner@spreadshirt.net of bel ons: +31 30 3100057 (ma-vr 9-18 uur)

Mijn oude verkoopgegevens worden niet weergegeven

De app geeft je laatste 10.000 verkopen aan. Als je nog oudere verkopen wilt zien, log je dan in bij je gebruikersomgeving op de Spreadshirt homepage. Hier hebben we alle verkopen opgeslagen sinds je je bij ons hebt aangemeld.

De app toont een bestelling die niet in de gebruikersomgeving staat

Controleer in de verkoopstatistiek van je app of de bestelling via een andere aanbieder, zoals Amazon of Ebay is afgegeven ('external marketplaces'). In dit geval is het normaal dat de bestelling pas 14 dagen na betaling en verzending van de goederen in de gebruikersomgeving van Spreadshirt staat. Je vindt deze verkoop niet in de verkoopstatistiek, maar uitsluitend onder ‘Tegoed’.

In de gebruikersomgeving staat een bestelling die niet in de app wordt getoond

De app geeft uitsluitend bestellingen weer die zeker door ons kunnen worden verwerkt. Als een bestelling weer wordt geannuleerd of als ‘wacht’ is aangegeven omdat hij bijvoorbeeld nog niet is betaald of het leveradres niet volledig is, verschijnt de bestelling niet in de app. Je kunt deze bestelling dan echter wel in de gebruikersomgeving zien.

Mijn uitbetaalde bedrag is lager dan verwacht

De verkoopstatistiek van de app toont alle verkopen die door Spreadshirt zijn verwerkt. Dit zijn ook bestellingen die vervolgens door de klant zijn teruggegeven. Voor teruggegeven goederen krijg je helaas geen tegoed oftewel wordt dit bedrag weer van je tegoed afgetrokken. Zo kan het gebeuren dat je op basis van het aantal verkopen in de app een hogere commissie verwacht dan je daadwerkelijk ontvangt. De exacte status van je verkoop kun je in je gebruikersomgeving op de Spreadshirt Homepage controleren. Hier herken je aan de hand van de status ‘teruggave’ ook of een bestelling geretourneerd is.