Webpagina-inspiratie per JavaScript

Als je een eigen website hebt, waarin je shop moet worden geïntegreerd, kun je dit met JavaScript doen. Hiervoor moet je de volgende code wat aanpassen:

<div id="myshop"></div> <script>
var spread_shop_config= {
"shopName" : "[shopID]", "locale" : "[shop language_locale]", "prefix" : "//shop.spreadshirt.[shop domain]", "baseId" : "myshop"
};
</script> <script type="text/javascript" src="//shop.spreadshirt.[shop_domain]e/shopfiles/shopclient/shopclient.nocache.js"></script>

De relevante informatie vind je in het shop overzicht onder shop instellingen. Hier staat onder ‘shop’ de shop-ID en de naam en onder ‘taal’ vind je de afkorting voor ‘language’. Onder taal en valuta kun je de waarde voor ‘locale’ vinden.

Hier een paar voorbeelden:

Land Language_Locale Shop Domain
Frankrijk fr_FR fr
Duitsland de_DE de
Nederland nl_NL nl
USA us_US com
Groot-Brittannië en_GB co.uk