SpreadShop met T-Shirt Designer aanbieden

Je hebt een gratis SpreadShop geopend en met je designs producten gemaakt. Je wilt in je SpreadShop ook de T-shirt Designer aanbieden zodat klanten je producten zelf kunnen aanpassen of eigen producten kunnen ontwerpen. Ga hiervoor naar je gebruikersomgeving en open de shopinstellingen van je SpreadShop met de knop ‘Bewerken’. Op het scherm dat nu is geopend vind je het menupunt ‘T-shirt Designer’. Klik hierop en voeg met een vinkje achter ‘T-shirt Designer activeren“ de Designer aan je shop toe.

Wijzigingen zijn na circa 20 minuten cache-tijd zichtbaar. In je shop verschijnen de twee navigatiepunten ‘winkelen’ en ‘ontwerpen’. Onder ‘winkelen’ vinden klanten nog steeds de kant-en-klare producten met je designs erop die ze nu ook kunnen aanpassen. Onder ‘ontwerpen’ staat de T-shirt Designer ter beschikking voor het ontwerpen van producten.

Functies van de T-shirt Designer

Beslis zelf of je je klanten alle standaardfuncties van de T-shirt Designer ter beschikking stelt of dat je enkele functies weg wilt laten. Je hebt de keuze uit de volgende functies:

• Spreadshirt-designs activeren
    Gebruik deze functie om je klanten niet alleen je eigen, maar ook alle bij Spreadshirt beschikbare designs aan te bieden. Zo hebben je klanten een grotere keuze en jij betere kansen op veel verkoop. Als je het design van een andere designer verkoopt, krijg jij de affiliate-commissie en de maker van het design de door hem vastgelegde designprijs.
  • Afbeelding uploaden activeren
    Sta je klanten toe om eigen afbeeldingen en designs te uploaden. Deze functie is met name bij het ontwerpen van cadeaus heel populair. Al tijdens het uploaden van de afbeelding, controleren we of het bestand voor het drukken geschikt is en garanderen we zo een goede drukkwaliteit.
  • Tekst toevoegen activeren
    Sta je klanten toe om een tekst op hun producten te zetten Natuurlijk kunnen teksten en designs ook worden gecombineerd.

Vergoeding voor verkochte waren

Voor iedere verkoop in je shop krijg je een affiliate-commissie van 20%, of je de T-shirt Designer nu hebt geactiveerd of niet. Slechts de designprijs, de verzendkosten en de btw zijn niet in de berekening van 20% inbegrepen. Als het design niet van jou is, dan wordt de designprijs aan de maker overgemaakt.