Google-Site-Verification-ID

Zo vind je je Google-site-verification-id:

• Meld je aan op https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=nl.
  • Voeg je shopadres als Property toe.
  • Selecteer in de tab ‘Alternatieve methoden’ de optie ‘HTML-tag’.
  • Dit is je Google-site-verification-id:
  • Kopieer je google-site-verifcation-id (zonder de aanhalingstekens) en voeg ze in je shop administrator onder ‘Shopnaam & informatie’.
  • Na ca. een uur cache-looptijd klik je in je Google Webmaster beheer op ‘verifiëren’.

Nu staan de Google Webmasters-functies voor je shop ter beschikking.