Menu

Bestelling wijzigen of annuleren

Wijzigingen aan je bestelling zijn zonder problemen mogelijk zolang we nog niet met de verwerking zijn begonnen. Zodra je product wordt gedrukt, kun je echter niets meer wijzigen of annuleren.

Als je iets wilt wijzigen, ga dan zo snel mogelijk naar het overzicht van je bestellingen. Deze vind je als geregistreerde klant in je gebruikersomgeving onder Account instellingen > Je bestellingen. Als je als gast hebt besteld, kom je via de link in je bevestigingsmail bij je actuele bestelling.

Zolang de bestelling in het overzicht is gekenmerkt als wacht of nieuw, kun je zonder problemen annuleren. Bestel daarna gewoon opnieuw met de gewenste wijzigingen.

Heeft dit artikel je geholpen?