Bestelgegevens en Algemene Voorwaarden bekijken

Nadat je iets hebt besteld, krijg je een e-mail-bevestiging met alle gegevens over je bestelling en onze Algemene Voorwaarden.

Een overzicht van je actuele en vroegere bestellingen vind je als geregistreerde klant ook in je gebruikersomgeving onder Account instellingen > Je bestellingen.

Als je als gast hebt besteld, kom je via de link in je bevestigingsmail bij je actuele bestelling. Vroegere bestellingen staan niet in dit overzicht, gebruik hiervoor de link in de bijbehorende bevestigingsmail.

Als je een bestelling wilt wijzigen of annuleren, dan kun je dit doen in het besteloverzicht zolang de bestelling nog niet door ons is verwerkt.