Shop koppelen

Om links te krijgen die direct naar een artikel of een categorie in je shop verwijzen, gebruik je de volgende parameters.

Belangrijk: De nieuwe indicator voor de overzichtspagina heet "?q =". Als je nog links met de oude indicator "- L" gebruikt, actualiseer deze dan alsjeblieft, omdat de links anders na 15/09/2016 niet meer werken.

Waarvoor wil je links hebben? link-voorbeeld uitleg
shop shop.spreadshirt.nl/shopName/ standaard link voor de shop
artikel shop.spreadshirt.nl/shopName/-A[artikelID] -A geeft aan dat een artikel moet worden weergegeven. [artikelID] moet door de ID van een artikel uit de shop worden vervangen.
producten voor mannen shop.spreadshirt.nl/shopName/?q=D1 ?q= geeft aan dat een pagina met een lijst wordt weergegeven. D1 is de aanduiding voor mannenproducten.
producten voor vrouwen shop.spreadshirt.nl/shopName/?q=D3 ?q= geeft aan dat een pagina met een lijst wordt weergegeven. D3 is de aanduiding voor vrouwenproducten.
producten voor kinderen shop.spreadshirt.nl/shopName/?q=D4 ?q= geeft aan dat een pagina met een lijst wordt weergegeven. D4 is de aanduiding voor kinderproducten.
accessoires shop.spreadshirt.nl/shopName/?q=D5 ?q= geeft aan dat een pagina met een lijst wordt weergegeven. D5 is de aanduiding voor accessoires.
hoesjes voor mobiele telefoon en tablet shop.spreadshirt.nl/shopName/?q=D19 ?q= geeft aan dat een pagina met een lijst wordt weergegeven. D19 is de aanduiding voor hoesjes voor mobiele telefoon en tablet.
T-shirts voor mannen shop.spreadshirt.nl/shopName/?q=D1Q1 Q1 geeft alle T-shirts aan. Je kunt deze parameters ook zonder de indicator voor mannen-/vrouwen- of kinderproducten gebruiken.
hoodies voor vrouwen shop.spreadshirt.nl/shopName/?q=D3Q2 Q2 zijn alle hoodies. Ook hier kan de parameter met en zonder indicator voor mannen-/vrouwen- of kinderproducten worden gebruikt.
petten en mutsen shop.spreadshirt.nl/shopName/?q=D5P46 P46 zijn alle petten en mutsen. Let op, hier wordt niet de parameter Q, maar P gebruikt.
iPhone hoesjes shop.spreadshirt.nl/shopName/?q=D19P113 P113 zijn alle iPhone hoesjes. Let op, hier wordt niet de parameter Q, maar P gebruikt.
Artikel-categorie shop.spreadshirt.nl/shopName/?q=T[kategorieID] ?q= geeft aan dat een pagina met een lijst wordt weergegeven. T geeft de categorie aan die je zelf hebt aangemaakt.
Design shop.spreadshirt.nl/?q=I[designID] ?q= geeft aan dat een pagina met een lijst wordt weergegeven. I geeft het design aan dat door jou is geüpload.

Een overzicht van alle parameters

Parameter EU Parameter US betekenis
D1 D1 mannen
D3 D2 vrouwen
D4 D3 kinderen
D5 D4 accessoires
D19 D18 hoesjes
Q1 Q1 T-shirts
Q2 Q2 hoodies
Q3 Q3 jassen/vesten
Q4 Q4 poloshirts
Q5 Q5 shirts met lange mouw
Q6 Q6 tank tops
Q7 Q7 broeken en shorts
Q8 Q8 sportkleding
Q9 Q9 ondergoed
P46 P47 petten/mutsen
P56 n/a sjaals
P47 P48 tassen en rugzakken
P48 P49 schorten
P54 n/a paraplu’s
P53 n/a knuffeldieren
P49 P110 mokken en toebehoor
P50 P50 buttons en speldjes
P58 P54 andere
P113 P120 iPhone hoesjes
P111 P118 Samsung hoesjes
P117 P122 iPad hoesjes
n/a P124 iPod hoesjes