Acties in SpreadShop laten weergeven

Als SpreadShop-eigenaar kun je klanten automatisch de lopende acties laten weergeven. Acties zoals bijvoorbeeld 15% korting op hoodies of € 10,- cadeau bij een bestelwaarde van € 30,- worden regelmatig aangeboden en kunnen ook worden gebruikt in SpreadShops.

Als je wilt dat je klanten de hiervoor benodigde tegoedboncodes te zien krijgen, ga dan onder ‘Shop instellingen’ naar ‘Header & kleuren’ en scroll helemaal omlaag. Vink vervolgens ‘Promotiebanners’ aan.

Klanten kunnen dan de tegoedboncode kopiëren en bij het betalen gebruiken.

Daarnaast beiden we een Photoshop-bestand aan dat je kunt gebruiken. Deze kun je altijd aan de lopende actie aanpassen en bijvoorbeeld in je header zetten. Download dit bestand onder Afbeeldingen en wijzig gewoon de naam van de kortingsactie, de periode, de tegoedboncode en de juridische opmerkingen. Deze gegevens maken we altijd ruim van tevoren bekend in onze nieuwsbrief.

Eigen promotieafbeeldingen met Placeit

Om zelf nog meer te kunnen promoten, bevelen we de service van Placeit aan. Hiermee kun je heel snel je eigen designs in hoogwaardige modelfoto’s en -video’s integreren. Zo kun je je doelgroep nog beter aanspreken en je professioneel presenteren, bijvoorbeeld op sociale netwerken. Nog meer informatie hierover vind je in dit artikel.