Acties in SpreadShop laten weergeven

Als eigenaar van een SpreadShop kun je je klanten promoties aanbieden zoals bijvoorbeeld 15% korting op alles of Gratis verzending. Zulke aanbiedingen stellen we regelmatig ter beschikking, hiervoor hoef je niets te doen, maar je moet wel adverteren om zo veel mogelijk (nieuwe) klanten naar je shop te lokken met de attractieve kortingen in je shop. Als een promotie loopt, vinden klanten de betreffende vouchercode in de header van je shop en kunnen ze deze gebruiken door erop te klikken.

We houden je op de hoogte over komende promotie-acties in onze nieuwsbrief en op de overzichtspagina in het partnergedeelte.

Door de kortingen verandert er natuurlijk niets aan de verdienst uit de designprijs en de affiliate-commissie. Als je niet wilt dat je klanten de promotie zien, ga dan onder ‘Shop instellingen’ naar ‘Header & kleuren’ en schakel ‘Promotiebanners automatisch weergeven’ uit.

Klanten kunnen dan de tegoedboncode kopiëren en bij het betalen gebruiken.

Daarnaast beiden we een Photoshop-bestand aan dat je kunt gebruiken. Deze kun je altijd aan de lopende actie aanpassen en bijvoorbeeld in je header zetten. Download dit bestand onder Afbeeldingen en wijzig gewoon de naam van de kortingsactie, de periode, de tegoedboncode en de juridische opmerkingen. Deze gegevens maken we altijd ruim van tevoren bekend in onze nieuwsbrief.

Eigen promotieafbeeldingen met Placeit

Om zelf nog meer te kunnen promoten, bevelen we de service van Placeit aan. Hiermee kun je heel snel je eigen designs in hoogwaardige modelfoto’s en -video’s integreren. Zo kun je je doelgroep nog beter aanspreken en je professioneel presenteren, bijvoorbeeld op sociale netwerken. Nog meer informatie hierover vind je in dit artikel.