Poista Spreadshop

Haluatko poistaa verkkokauppasi? Se on sääli ja pidämme sitä hyvin valitettavana. Jos sinulla on kysyttävää, ehdotuksia tai parannustoiveita, asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan mielellään ja milloin tahansa.

Näin poistat Spreadshoppisi

Spreadshoppisi poistamiseksi kirjaudu ensin Partneriosioosi. Valitse ”Muokkaa” sen shopin kohdalla, jonka haluat poistaa. Sen jälkeen kohdassa Yleiset > Shopin status näytön alareunassa sinun on mahdollista poistaa shoppisi.

Jos et ole täysin varma, että haluat poistaa Spreadshoppisi, voit myös deaktivoida sen väliaikaisesti. Klikkaa sitä varten Shopin status -valikossa shopin aktivointi- tai deaktivointi-painiketta.

Vielä maksamatta olevat hyvitykset shoptoiminnastasi suoritetaan tuttuun tapaan Spreadshirt-tilisi kautta.

Jos sinulla on kysyttävää, etkä enää pääse käsiksi tiliisi, ota yhteys osoitteeseen partner@spreadshirt.fi.