Vanha käyttäjäalue ja tämänhetkinen partneriosio

Jokainen, joka on rekisteröitynyt Spreadshirt-sivustolle 01.10.2015 jälkeen, käyttää nykyistä partneriosiota. Jos olet rekisteröitynyt ennen tätä päivämäärää, tilisi on edelleen käytettävissä vanhalla tekniikalla. Ero näyttää konkreettisesti tältä:

Vanha käyttäjäalue

Tämänhetkinen partneriosio

Ajantasaisen Partneriosion avulla voimme tarjota sinulle työkalun, jolla voit täyttää oman verkkokauppasi tai Spreadshirt-markkinapaikkasi ideoillasi muutamassa minuutissa. (Termi "Partneriosio" johtuu siitä, että kaikki toiminnot on tarkoitettu vain partnereille, ei edes loppukäyttäjille, kuten käyttäjäalue aiemmin.) Pyrimme kaikin tavoin parantamaan tätä työkalua ja pitämään se ajan tasalla käytettävyyden, suorituskyvyn ja turvallisuuden suhteen.

Koska tämä vaatii täyden huomiomme, ja koska näiden kahden version tekniikat ovat niin erilaisia, emme ole enää vuosiin kehittäneet aktiivisesti vanhoja käyttäjäalueita. Tämä aiheuttaa myös eroja toiminnoissa: Jotkin ominaisuudet ovat käytettävissä vain vanhalla käyttäjäalueella, toiset taas nykyisessä partneriosiossa.

Virheet, jotka häiritsevät keskitettyä lataus, tuotanto ja myyntiprosessia, korjaamme kyllä vanhalta käyttäjäalueelta. Lisäksi vanhaa versiota ei enää tueta (esimerkiksi vikakorjauksilla), ja uusia ominaisuuksia kehitetään vain nykyisessä Partneriosiossa.

Tämän ohjelmistomaailmassa tavanomaisen menetelmän avulla voimme toteuttaa mahdollisimman monien Partnerien ideat. Jos tilanne on epävarma, lisäämme feature-blogiartikkeliin vihjeen, joka osoittaa version saatavuuden.