Mainosta verkkokauppaa tuotesyötteellä

Niin kutsuttu tuotesyöte kerää automaattisesti tietoja verkkokaupassasi myytävistä tuotteista ja tekee niistä helposti ymmärrettävät Facebookin, Googlen ja Instagramin kaltaisille palveluille. Siten ne voivat automaattisesti näyttää sivustoillaan esim. shoptuotteidesi kuvia, hintoja ja värejä, ja sinä voit luoda vain muutamalla klikkauksella puoleensavetäviä mainoksia, jotka sisältävät tuotetietoja.

Seuraavat (englanninkieliset) videotutoriaalit ja pikaoppaat auttavat sinua tuotesyötteen käyttöönottamisessa verkkokaupassasi.

Luo tuotesyöte Facebookin Business Managerilla

1. Aloita siirtymällä käyttäjäosiosi ”Myyntikanaviin”.
  2. Klikkaa kohtaa ”Muokkaa” sen verkkokaupan kohdalla, jota varten haluat generoida tuotesyötteen.
  3. Klikkaa vasemmanpuoleisessa navigointi-ikkunassa ensin kohtaa ”Laajennettu” ja sitten kohtaa ”Tuotesyöte”. Kopioi siellä tarjottu linkki leikepöydälle.
  4. Siirry sen jälkeen Facebook-tilisi Business Manager -sivulle ja noudata tämän Facebook-apuartikkelin ohjeita.
  5. Voit mainostaa Facebook-yrityssivusi kautta myös Instagramissa.

Luo tuotesyöte Google Merchant Center -työkalulla

1. Aloita siirtymällä käyttäjäosiosi ”Myyntikanaviin”.
  2. Klikkaa kohtaa ”Muokkaa” sen verkkokaupan kohdalla, jota varten haluat generoida tuotesyötteen.
  3. Aloita klikkaamalla kohtaa ”Laajennettu” ja sitten kohtaa ”Tuotesyöte”. Kopioi sitten tarjottu linkki leikepöydälle.
  4. Siirry Google Merchant -sivulle ja seuraa tämän Google-ohjeartikkelin neuvoja.