Kysymyksiä ”Spreadshirt-tilasto”- sovelluksen

Ilmaisen ”Spreadshirt-tilasto”-sovelluksen avulla voit tarkkailla myyntejäsi ja tulojasi reissullakin. Riippumatta siitä, myytkö Spreadshirt-markkinapaikalla, omassa shopissasi tai muilla markkinapaikoillamme, sovellus pitää sinut ajan tasalla tilauksista ja tarjoaa hyödyllisiä toimintoja:

• Tarkasta myynti- ja tulokatsauksesi mobiililaitteella missä ja milloin tahansa
  • Analysoi menestystäsi monipuolisilla suodatinvaihtoehdoilla
  • Näet yhdellä silmäyksellä, mitkä designit ja tuotteet myyvät parhaiten
  • Päätä itse, kuinka usein haluat myyntitiedotteita
  • Halutessasi voit tilata Spreadshirt-uutiset suoraan kännykkään

Lataa myyntitilastosovellus palvelimelta

Lataa sovellus Google Play Storesta tai App Storesta. Kehitämme sovellusta koko ajan entistä paremmaksi ja lisäämme siihen säännöllisesti uusia toimintoja.

Avuksi tilastosovelluksen käyttäjille

Täältä löydät usein esitettyjä kysymyksiä, joiden vastauksista saattaa olla apua sinullekin. Jos sinulla on muuta kysyttävää, olemme aina tavoitettavissa. Lähetä sähköposti osoitteeseen partner@spreadshirt.net tai soita numeroon: +358 9 747 90 131 (ma–pe klo 10-19 CET).

Aiemmat myyntini eivät näy listassa

Sovellus kattaa viimeiset 10 000 myyntisuoritustasi. Jos haluat nähdä vielä vanhempia myyntisuorituksia, kirjaudu käyttäjäosioosi Spreadshirtin kotisivulla. Sinne olemme tallentaneet kaikki myyntisuorituksesi rekisteröitymisestäsi alkaen.

Sovelluksessa näkyy tilaus, jota ei löydy käyttäjäosiosta

Tarkasta sovelluksesi myyntitilastosta, tehtiinkö tilaus kolmannen osapuolen, kuten Amazonin tai Ebayn, kautta. Siinä tapauksessa on tavallista, että tilaus näkyy Spreadshirtin käyttäjäosiossa vasta 14 päivää maksusuorituksen ja tavaran postituksen jälkeen. Et löydä sitä myyntitilastosta, vaan ainoastaan ”Saldo”-osiosta.

Käyttäjäosiossa näkyy tilaus, jota ei löydy sovelluksesta

Sovelluksessa näkyy vain tilauksia, jotka voimme varmasti käsitellä. Jos tilaus on peruutettu tai siirretty ”odottamaan”, koska sitä ei esim. ole vielä maksettu tai toimitusosoitteesta puuttuu jotain, tilaus ei näy sovelluksessa. Voit kuitenkin nähdä sen käyttäjäosiossa.

Minulle maksettava summa on odotettua alhaisempi

Sovelluksen myyntitilastossa näkyvät kaikki myynnit, jotka Spreadshirt on käsitellyt. Myös tilaukset, jotka asiakas on myöhemmin palauttanut. Saldosi ei valitettavasti kartu palautetusta tavarasta; jos niin on kuitenkin käynyt, kyseinen summa vähennetään saldosta. Siksi on mahdollista, että sovelluksessa näkyvien myyntien perusteella odotat isompaa provisiota kuin lopulta saat. Myyntiesi todellisen statuksen voit tarkastaa käyttäjäosiossasi Spreadshirtin kotisivulla. Täällä myös näet ”Palautus”-statuksesta, onko tilaus lähetetty takaisin.