Verkkosivuun liittäminen JavaScriptillä

Jos sinulla on oma verkkosivu, johon shoppisi on tarkoitus yhdistää, voit tehdä sen JavaScriptillä. Sitä varten sinun on tehtävä joitakin muutoksia seuraavaan koodiin:

<div id="myshop"></div> <script>
var spread_shop_config= {
"shopName" : "[shopID]", "locale" : "[shop language_locale]", "prefix" : "//shop.spreadshirt.[shop domain]", "baseId" : "myshop"
};
</script> <script type="text/javascript" src="//shop.spreadshirt.[shop_domain]e/shopfiles/shopclient/shopclient.nocache.js"></script>

Tarvittavat tiedot löydät oman shoppisi yleiskatsauksesta. Siellä lukee kohdassa “Shop“ shopin ID ja nimi, kohdasta “Kieli“ löydät “language“-lyhenteen. “Locale“-arvo selviää kohdasta Kieli ja valuutta.

Tässä muutama esimerkki:

Maa Language_Locale Shop domain
Maa Language_Locale Shop domain
Ranska fr_FR fr
Saksa de_DE de
Alankomaat nl_NL nl
Yhdysvallat us_US com
Iso-Britannia en_GB co.uk