Pikseligrafiikan muuntaminen vektorigrafiikaksi

#

Painamme pikseligrafiikat digitaalipainotekniikalla. Jos haluat käyttää pikselidesigniasi plottpainatukseen, se on ensin muunnettava vektorigrafiikaksi. Jotkin ohjelmat tekevät tämän automaattisesti puolestasi. Adobe Illustratorissa kyseinen toiminto on nimeltään ”Live trace”. Jos käytät Corel Draw -ohjelmaa, valitse toiminto ”Trace bitmap”.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä muunnoksen myös manuaalisesti, toisin sanoen koota kuvan uudelleen käsin. ”Pen tool” Adobessa ja ”Freehand tool” Corelissa ovat hyviä työkaluja viivojen ja kulmapisteiden jäljentämiseen hiirellä tai grafiikkatabletilla.

Oletko uusi grafiikan alalla?

Helpoimmin homma hoituu, kun jätät työn grafiikkapalvelumme tehtäväksi. Palvelu luo haluamasi kuva-aiheen ohjeittesi mukaisesti tai muuntaa kuvasi vektorigrafiikaksi vain 14,95 eurolla / design. Lisää tietoa

Jos haluat luoda designeja itse, mutta sinulla ei vielä ole tarpeellista tietotaitoa, ota avuksi design-opastuksemme:

1. Halloween-kurpitsa: Video-opastus Adobe Illustratoriin
  2. Kissakuva: Vaihe-vaiheelta-ohje Inkscape-ilmaisohjelmalla