Linkitä shop

Jos haluat luoda linkkejä suoraan johonkin shoppisi tuotteeseen tai tuotekategoriaan, voit käyttää seuraavia parametrejä.

Tärkeää: Luettelosivujen uusi indikaattori on "?q=". Jos käytät edelleen vanhan indikaattorin "-L" sisältäviä linkkejä, päivitä ne. Muussa tapauksessa ne eivät toimi 15.9.2016 alkaen.

Mitä haluat linkittää? Linkkiesimerkki Ilmoitus
Shop shop.spreadshirt.fi/shopName/ Shopin vakio linkki
Artikkeli shop.spreadshirt.fi/shopName/-A[artikkeliID] -A ilmaisee, että jonkin artikkelin pitää tulla näyttöön. [artikkeliID] tulee korvata jollain shopin artikkelin ID:llä.
Miesten tuotteet shop.spreadshirt.fi/shopName/?q=D1 ?q= ilmaisee, että näytössä on luettelosivu. D1 on miesten tuotteiden nimitys.
Naisten tuotteet shop.spreadshirt.fi/shopName/?q=D3 ?q= ilmaisee, että näytössä on luettelosivu. D3 on naisten tuotteiden nimitys.
Lasten tuotteet shop.spreadshirt.fi/shopName/?q=D4 ?q= ilmaisee, että näytössä on luettelosivu. D4 on lasten tuotteiden nimitys.
Asusteet shop.spreadshirt.fi/shopName/?q=D5 ?q= ilmaisee, että näytössä on luettelosivu. D5 on asusteiden nimitys.
Kännykkä- ja tablet-kotelot shop.spreadshirt.fi/shopName/?q=D19 ?q= ilmaisee, että näytössä on luettelosivu. D19 on kännykkä- ja tablet-koteloiden nimitys.
Miesten t-paidat shop.spreadshirt.fi/shopName/?q=D1Q1 Q1 on kaikkien t-paitojen nimitys. Voit valita tämän parametrin myös ilman miesten-/naisten- tai lasten tuotteita merkitsevää ilmaisinta.
Naisten hupparit shop.spreadshirt.fi/shopName/?q=D3Q2 Q2 ovat kaikki hupparit. Myös tässä parametri voi sisältää miesten, naisten tai lasten tuotteita merkitsevän ilmaisimen.
Lakit ja myssyt shop.spreadshirt.fi/shopName/?q=D5P46 P46 ovat kaikki lakit ja myssyt. Huomaa, että tässä ei käytetä parametriä Q vaan parametriä P.
iPhone-kotelot shop.spreadshirt.fi/shopName/?q=D19P113 P113 ovat kaikki iPhone-kotelot. Huomaa, että tässä ei käytetä parametriä Q vaan parametriä P.
Tuotekategoria shop.spreadshirt.fi/shopName/?q=T[kategoriaID] ?q= ilmaisee, että näytössä on luettelosivu. T ilmaisee kategorian, jonka olet itse asettanut.
Design shop.spreadshirt.com/?q=I[designID] ?q= ilmaisee, että näytössä on luettelosivu. I viittaa designiin, jonka olet itse ladannut palvelimelle.

Yhteenveto kaikista parametreistä

Parametri EU Parametri US Merkitys
D1 D1 Miehet
D3 D2 Naiset
D4 D3 Lapset
D5 D4 Asusteet
D19 D18 Kotelot
Q1 Q1 T-paidat
Q2 Q2 Hupparit
Q3 Q3 Puserot/liivit
Q4 Q4 Pikeepaidat
Q5 Q5 Pitkähihaiset paidat
Q6 Q6 Tankkitopit
Q7 Q7 Housut ja shortsit
Q8 Q8 Urheiluvaatteet
Q9 Q9 Alusvaatteet
P46 P47 Lakit/myssyt
P56 n/a Huivit
P47 P48 Laukut ja reput
P48 P49 Esiliinat
P54 n/a Sateenvarjot
P53 n/a Pehmolelut
P49 P110 Mukit ja tarvikkeet
P50 P50 Napit ja pinssit
P58 P54 Muut
P113 P120 iPhone-kotelot
P111 P118 Samsung-kotelot
P117 P122 iPad-kotelot
n/a P124 iPad-kotelot