Käytä grafiikkapalveluamme

Mitä me tarjoamme

Grafiikkapalvelumme tarjoaa sinulle mahdollisuuden muuttaa haluamasi grafiikka painomalliksi. Muunnamme esimerkiksi vektorigrafiikan niin, että se täyttää plottpainatukselle asettamamme vaatimukset. Olemme painaneet t-paidoille jopa skannattuja käsin tehtyjä piirroksia.

Näin se käy

Voidaksesi käyttää grafiikkapalveluamme tarvitset ensin käyttäjätilin verkkoalustallamme. Rekisteröityminen on täysin ilmaista.

Uutena käyttäjänä voit ladata tiedostosi palvelimelle sivun Grafiikkapalvelu Spreadshirt kautta. Näpäyttämällä painiketta ”Lataa grafiikka palvelimelle” avautuu sisäänkirjautumisen jälkeen lomake, jolla voit välittää painomallisi meille. Jos olet avannut käyttäjätilisi jo vuonna 2015 tai aiemmin, löydät vastaavan sivun käyttäjäosiosi kohdasta Designit ja tuotteet > Grafiikkapalvelu.

Hyväksymme useita eri tiedostomuotoja, esim. jpg, png, gif, bmp, eps, ai, cdr, svg, psd, pdf. Sinun on mahdollista antaa grafiikallesi juuri haluamasi koko. Jos jätät tämän valinnan tyhjäksi, yritämme vapauttaa grafiikan niin pienenä kuin mahdollista. Erityistoiveita ja viestejä varten on erityinen kommenttikenttä.

Siirrämme 1–3 työpäivän kuluessa painovalmiin grafiikan käytettäväksi ainoastaan sinun käyttäjäosiossasi. Saat vahvistuksen sähköpostilla ja laskun liitetiedostona. Sen jälkeen voit käyttää grafiikkaa vapaasti haluamallasi tavalla, kuten t-paitojen suunnittelussa itseäsi, shoppiasi tai markkinapaikkaa varten.

Grafiikkapalvelu maksaa 14,95 €. Voit maksaa millä tahansa Spreadshirtin hyväksymällä maksutavalla, myös esimerkiksi arvoseteleillä.

grafiikka palvelu

Jos jokin ei ole mahdollista

Teemme parhaamme toteuttaaksemme kaikki toiveesi. Joskus joudumme silti sanomaan heti alusta pitäen ei, esim. kun

• esteenä ovat oikeuksiin liittyvät tai lain määrittämät syyt (tavaramerkkioikeus, henkilökohtaiset oikeudet, perustuslaki)
  • mallin resoluutio on liian alhainen, jotta yksityiskohdat tulisivat hyvin esiin, tai
  • grafiikka on haluamasi kokoisena liian pieniosainen painettavaksi.

Näissä tapauksissa mitätöimme toimeksiantosi ja kerromme asiasta sähköpostilla. Valitsemasi maksutavan mukaan raha joko kirjataan takaisin tilillesi tai sitä ei veloiteta ollenkaan. Sama pätee, jollemme kahden korjauskerrankaan jälkeen ole onnistuneet suorittamaan tehtävää niin, että se vastaa odotuksiasi.

Mitä voit odottaa meiltä

Esimerkki valokuva (ihmisiä, esineitä jne.)

Alemmassa esimerkissä on valokuva, josta on tehty yksivärinen vektorigrafiikka. Tärkeää: Spreadshirt tarjoaa plottpainatusta enintään 3-värisenä. Harkitse siis, minkä grafiikan osien pitää ehdottomasti sisältyä lopputulokseen ja mitkä eivät ole niin olennaisia. Värirajoituksen takia joudumme useimmiten hylkäämään moniväriset maisemakuvat.

Designpalvelu kuva 2

Esimerkki logo ja tekstiaihe

Tällaisten grafiikoiden alkuperäisen fontin etsimiseen kuluu usein paljon aikaa. Siksi voit auttaa meitä mainitsemalla käytettyjen fonttien nimet. Jollei se ole mahdollista, yritämme käyttää samanlaista tai plottpainatukseen paremmin sopivaa fonttia.

Designpalvelu kuva 1

Meille voi myös lähettää luonnoksia. Yritämme toteuttaa ne parhaalla mahdollisella tavalla.

Designpalvelu kuva 1 Designpalvelu kuva 1