Promot näkyviin SpreadShopissa

SpreadShopin ylläpitäjänä tarjoat asiakkaille erityisen ostokannustimen sellaisilla kampanjoilla kuin –15 % kaikesta tai Ilmainen toimitus. Tämäntyylisiä tarjouksia saat käyttöösi säännöllisesti, ilman että sinun tarvitsee tehdä mitään – kampanjoita kannattaa kuitenkin mainostaa ahkerasti, jotta alennukset houkuttelisivat mahdollisimman monta (uutta) asiakasta shoppiisi. Kampanjan ollessa voimassa asiakkaat näkevät arvosetelikoodin shoppisi ylätunnisteessa ja voivat lunastaa sen yhdellä klikkauksella.

Tiedotamme tulevista mainoskampanjoista uutiskirjeellämme ja Partneri-osion yleisnäkymässä.

Alennukset eivät vaikuta mitenkään designhinnasta ja kumppanuusprovisiosta mahdollisesti saamiisi tuloihin. Jollet halua asiakkaittesi näkevän mainosta, siirry shoppi-asetusten kohtaan ”Ylätunniste ja värit” ja poista ruksi kohdasta ”Näytä mainosbanneri automaattisesti”.

Kun ominaisuus on aktivoitu, asiakkaasi voi lunastaa arvosetelin todella helposti yhdellä klikkauksella.

Lisäksi saat käyttöösi Photoshop-tiedoston, jota voit käyttää mallina, jonka voit muokata kulloiseenkin promoon sopivaksi ja lisätä esim. ylätunnisteeseen. Lataa se Grafiikoista ja muuta vain alennuskampanjan nimi, voimassaoloaika, arvosetelikoodi ja oikeudellinen huomautus. Nämä tiedot julkaisemme aina hyvissä ajoin uutiskirjeessämme.

Omia promokuvia Placeitillä

Voidaksesi mainostaa itse vielä enemmän, suosittelemme Placeit-palvelun käyttöä. Liität omat designisi muitta mutkitta laadukkaisiin mallikuviin ja -videoihin. Siten voit kohdistaa kuvakielesi vielä paremmin puhuttelemaan omaa kohderyhmääsi ja esitellä tuotteitasi ammattimaisesti esim. sosiaalisissa medioissa. Lisätietoa asiasta löydät tästä artikkelista.