Promot näkyviin SpreadShopissa

SpreadShopin ylläpitäjänä voit automaattisesti näyttää asiakkaillesi voimassa olevan mainoskampanjan. Tarjoamme säännöllisesti promoja, kuten vaikka –15 % huppareista tai 10 euron alennus yli 30 euron tilauksista. Alennukset ovat voimassa myös SpreadShopeissa.

Jos haluat, että asiakkaasi näkevät alennuksiin tarvittavat arvosetelikoodit, siirry shoppi-asetusten kohtaan ”Ylätunniste ja värit” ja skrollaa sivun alareunaan. Laita rasti kohtaan ”Näytä mainosbanneri automaattisesti”

Silloin asiakkaat voivat kopioida arvosetelikoodin ja lunastaa edun kassalla.

Lisäksi saat käyttöösi Photoshop-tiedoston, jota voit käyttää mallina, jonka voit muokata kulloiseenkin promoon sopivaksi ja lisätä esim. ylätunnisteeseen. Lataa se Grafiikoista ja muuta vain alennuskampanjan nimi, voimassaoloaika, arvosetelikoodi ja oikeudellinen huomautus. Nämä tiedot julkaisemme aina hyvissä ajoin uutiskirjeessämme.

Omia promokuvia Placeitillä

Voidaksesi mainostaa itse vielä enemmän, suosittelemme Placeit-palvelun käyttöä. Liität omat designisi muitta mutkitta laadukkaisiin mallikuviin ja -videoihin. Siten voit kohdistaa kuvakielesi vielä paremmin puhuttelemaan omaa kohderyhmääsi ja esitellä tuotteitasi ammattimaisesti esim. sosiaalisissa medioissa. Lisätietoa asiasta löydät tästä artikkelista.