Hvad er print on demand?

Print on demand betyder, at din ordre bliver trykt direkte, og umiddelbart efter at bestillingen er modtaget - uanset om det drejer sig om 1 eller 10 artikler. Det kan lade sig gøre, fordi trykprocessen er helt igennem digitalt styret, og hver eneste artikel produceres individuelt.

Som markedspladsdesigner eller shopindehaver er du med hver eneste bestilling en del af vores print on demand-proces: Udgangspunktet er dit design eller Spreadshop-produkt, som er gemt på Spreadshirts servere som digitale filer. Så snart en kunde har afgivet en bestilling hos dig, starter print on demand-processen - og den er rentabel fra det allerførste eksemplar. Spreadshirt bruger print on demand-processen til alle trykmetoder.

Spreadshirt anvender markedets bedste udstyr i produktionsprocessen. Således opstår fremragende trykresultater og holdbare produkter, som kvalitetsmæssigt ikke lader noget tilbage at ønske i forhold til de traditionelle trykmetoder som f.eks. offset tryk.

Denne print on demand-proces er forbundet med masser af fordele for dig:

• Som designer og shopindehaver kan du uden at investere eller tage chancer straks og gratis gå i gang - og via provisionen tjener du penge på hver eneste ordre.
  • Lige så snart du har uploadet dit design, kan du tilbyde det til dine kunder på mere end 120 forskellige former for beklædning eller accessories.
  • Du skal ikke bekymre dig om lagerstyring eller logistik - Spreadshirt trykker, pakker og sender direkte til dine kunder
  • Spreadshirt tager sig af den komplette kundeservice, lige fra afvikling af bestillinger, videre til betalingsprocessen, og også til eventuelle reklamationer
  • Du kan til hver en tid redigere dine designs og produkter og skabe ændrede tryk

Som self-publisher kan du gribe chancen og udnytte disse fordele:

• Med print on demand er det nemt og helt risikofrit for dig at afprøve designidéer og forretningsmodeller
  • Som illustrator, kunstner eller tegneserieskaber kan du koncentrere dig om arbejdet med dine designs og ovenikøbet tilbyde dit publikum forskelligt merchandise
  • Som social-media-influencer kan du i en håndevending gøre dine følgere til dine kunder
  • Du kan finde små nicher og behøver ikke at skele til din fanskares størrelse eller købekraft - uanset om de er gamere, Fixiebike-nørder eller feng shui-fetichister