Menu

Gammelt brugerområde og partnerområde

Hvis du er registreret hos Spreadshirt efter den 1. oktober 2015, anvender du det opdaterede partnerområde. Hvis du er registreret før denne dato, så kører din konto fortsat med den gamle teknologi. Forskellen ser helt nøjagtig sådan ud:

Gammelt brugerområde

Opdateret partnerområde

Med det opdaterede partnerområde giver vi dig et værktøj, så du på få minutter kan fylde din egen onlineshop eller Spreadshirt markedspladsen med dine gode idéer. (Betegnelsen "partnerområde" skyldes, at alle funktionerne kun er beregnet for partnere, og ikke for slutkunder, som det var tilfældet i brugerområdet.) Vi arbejder målrettet på fortsat at forbedre dette tool og holde det helt opdateret på brugervenlighed, performance og sikkerhed.

Dette kræver vores fulde opmærksomhed, og samtidig er de to versioners teknologi grundlæggende forskellig, så derfor har vi i de seneste år ikke aktivt videreudviklet på det gamle brugerområde. Det betyder bl.a., at der er forskel på funktionaliteterne: Nogle features er kun tilgængelige i det gamle brugerområde, andre kun i det opdaterede partnerområde.

Vi fjerner bugs, der indskrænker centrale processer som upload, produktfremstilling og salg, fra det gamle brugerområde. Derudover understøttes den gamle version ikke længere (f.eks. med bugfixes), og nye features udvikles i det opdaterede partnerområde.

Denne metode er helt almindelig i software-verdenen, og vi gør det dermed muligt for så mange partnere som muligt at føre deres idéer ud i livet. I tvivlstilfælde føjer vi notitser til feature-blogartiklerne, som henviser til tilgængeligheden i versionerne.

Hjalp denne artikel dig?