Udstyr din shop med produkt-feeds

Et såkaldt produkt-feed samler automatisk informationer om dine shopartikler og gør dem letforståelige for tjenester som Facebook, Google og Instagram. På den måde kan de automatisk vise f.eks. billeder, priser eller farver på dine shopartikler, og du kan med nogle få klik skabe de relevante reklamer med produktinfo.

De følgende video-tutorials (på engelsk) og anvisninger hjælper dig med at lave produkt-feeds i din shop.

Lav produkt-feed med Facebook Business-Manager

1. Gå først til „Salgskanaler“ i dit brugerområde.
  2. Klik på „Rediger“ ved den shop, som du ønsker at generere et produkt-feed til.
  3. Klik først i den venstre navigation på „Udvidet“ og dernæst på „Produkt-feed“. Linket, som ligger der, kopierer du til udklipsholderen.
  4. Gå dernæst til din Facebook-account på Business manager siden, og følg instrukserne på denne hjælpeside fra Facebook.
  5. Du kan også annoncere på Instagram via din Facebookside.

Åbn produkt-feed i Google Merchant Center

1. Gå først til „Salgskanaler“ i dit brugerområde.
  2. Klik på „Rediger“ ved den shop, som du ønsker at generere et produkt-feed til.
  3. Klik først på „Udvidet“ og dernæst på „Produkt-feed“. Linket, som ligger der, kopierer du til udklipsholderen.
  4. Gå til Google Merchant-siden, og følg anvisningerne på denne hjælpeartikel fra Google.