Spørgsmål til appen ´Spreadshirt statistik´

Med den gratis app 'Spreadshirt statistik' kan du holde øje med dine salg og din fortjeneste, uanset hvor du er. Appen holder dig opdateret på aktuelle bestillinger og har nyttige funktioner til dig, uanset om du sælger på Spreadshirt markedspladsen, i din egen shop eller på en af vores eksterne markedspladser:

• Tjek dine salg og din fortjeneste via mobilen - når og hvor det passer dig
  • Analysér din succes med mange forskellige filtre:
  • Se straks, hvilke designs og produkter der sælger bedst
  • Du bestemmer selv hyppigheden af salgsvisningerne
  • Du kan også vælge at modtage Spreadshirt-News direkte på mobilen

Download Sales Stats app

Hent app'en i Google Play Store eller i App Store. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre app'en og tilføjer hele tiden nye funktioner.

Hjælp til statistik-app´en

Se de ofte stillede spørgsmål og svarene, de kan måske hjælpe dig videre. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har yderligere spørgsmål. Send en mail til partner@spreadshirt.net, eller ring til: +45 69 91 87 70 (Ma-Fr kl. 9-18) - Vi taler engelsk!

Mine tidligere salg bliver ikke vist

App'en viser dine seneste 10.000 salg. Hvis du ønsker at se salg, som ligger længere tilbage, kan du logge ind i dit brugerområde via Spreadshirt Homepage Her har vi gemt samtlige salg siden din registrering.

App'en viser bestillinger, som ikke ses i brugerområdet.

Kontroller i app'ens salgsstatistik, om bestillingen er afgivet via en ekstern markedsplads, f.eks. Amazon eller Ebay. I de tilfælde er det normalt, at bestillingen først kan ses i Spreadshirts brugerområde, 14 dage efter at varen er betalt og afsendt. Du finder den ikke i salgsstatistikken, men kun under "Tilgodehavender".

Brugerområdet viser bestillinger, som ikke ses i app'en

App'en viser dig kun bestillinger, som vi er sikre på at kunne behandle. Hvis en bestilling annulleres eller sættes på "vent", f.eks. hvis den ikke er betalt, eller leveringsadressen er ufuldstændig, ses den ikke i app´en. Du kan dog se den i brugerområdet.

Min udbetaling er mindre end forventet

Salgsstatistikken i app'en viser alle salg, som Spreadshirt har behandlet. Også de bestillinger, som kunderne har returneret. For returnerede varer får du desværre ikke udbetalt tilgodehavende, eller dette fratrækkes i givet fald igen. Derfor kan det ske, at du på grund af antallet af salg registreret i app'en forventer en højere provision end den faktisk udbetalte. I brugerområdet på Spreadshirts Homepage kan du se den præcise status for dine salg. Under "Returneret" kan du se, om en bestilling er sendt retur.