Spørgsmål til appen ´Spreadshirt Partner´

Med den gratis app 'Spreadshirt Partner' kan du holde øje med dit salg overalt. Appen holder styr på aktuelle bestillinger og har nyttige funktioner til dig, uanset om du sælger på Spreadshirt markedspladsen, i din egen shop eller på en af vores eksterne markedspladser:

• Tjek dine salg via mobilen - når og hvor det passer dig
  • Se straks, hvilke designs og produkter der sælger bedst
  • Du bestemmer hyppigheden af salgsvisningerne
  • Du kan også vælge at modtage Spreadshirt-News direkte på mobilen

Hent Partner appen

Hent app'en i Googles Play Butik eller i App Store. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre app'en og tilføjer hele tiden nye funktioner.

Hjælp med Partner appen

Se de ofte stillede spørgsmål og svarene, som måske kan hjælpe dig videre. Har du yderligere spørgsmål, står vi altid til rådighed. Send en mail til partner@spreadshirt.net, eller ring til: +45 69 91 87 70 (Ma-Fr kl. 9-18) - Vi taler engelsk!

Mine tidligere salg bliver ikke vist

App'en viser dine seneste 10.000 salg. Hvis du ønsker at se salg, som ligger længere tilbage, skal du logge ind i dit brugerområde via Spreadshirt Homepage Her har vi gemt samtlige salg siden din registrering.

App'en viser bestillinger, som ikke ses i brugerområdet.

Kontroller i app'ens salgsstatistik, om bestillingen er afgivet via tredjepart ("external marketplaces"), f.eks. Amazon eller Ebay. I så tilfælde er det normalt, at bestillingen først kan ses i Spreadshirts brugerområde 14 dage efter, at varen er betalt og afsendt. Du finder den ikke i salgsstatistikken, men kun under "Tilgodehavender".

Brugerområdet viser bestillinger, som ikke ses i app'en

App'en viser dig kun bestillinger, som vi er sikre på at kunne bearbejde. Hvis en bestilling annulleres eller sættes på "vent", f.eks. hvis den ikke er betalt, eller leveringsadressen er ufuldstændig, ses den ikke i app´en. Du kan dog se den i brugerområdet.

Min udbetaling er mindre end forventet

Salgsstatistikken i app'en viser alle salg, som Spreadshirt har bearbejdet. Også de bestillinger, som kunderne har returneret. For returnerede varer får du desværre ikke udbetalt tilgodehavende, eller dette fratrækkes i givet fald igen. Derfor kan det ske, at du på grund af antallet af salg registreret i app'en forventer en højere provision end den faktisk udbetalte. I brugerområdet på Spreadshirt Homepage kan du se den præcise status for dine salg. Under "Returneret" kan du se, om en bestilling er sendt retur.