Integration på din webside med JavaScript

Hvis du har din egen webside, som shoppen skal lægges ud på, kan du gøre det med JavaScript. Du skal anvende følgende kode med tilpasninger:

<div id="myshop"></div> <script>
var spread_shop_config= {
"shopName" : "[shopID]", "locale" : "[shop language_locale]", "prefix" : "//shop.spreadshirt.[shop domain]", "baseId" : "myshop"
};
</script> <script type="text/javascript" src="//shop.spreadshirt.[shop_domain]e/shopfiles/shopclient/shopclient.nocache.js"></script>

Find de relevante informationer i din Shop-oversigt. Der finder du under „Shop“ dit shop-ID og navn, og under „Sprog“ finder du forkortelsen for „language“. Under Sprog og valuta kan du her beskrive værdierne for sidens „locale“ .

Et par eksempler:

Land Language_Locale Shop Domain
Frankrig fr_FR fr
Tyskland de_DE de
Holland nl_NL nl
USA us_US com
Storbritannien en_GB co.uk