Lav pixelgrafik om til vektorgrafik

#

Pixelgrafik trykker vi i en digitaltrykproces. Ønsker du at anvende dit pixeldesign til et plottryk, så start med at ændre det til en vektorgrafik. Nogle programmer overtager automatisk opgaven for dig. Funktionen hedder „Interaktiv søgning" i Adobe Illustrator. Hvis du anvender Corel Draw, skal du bruge funktionen „Vektoriser bitmap".

Alternativt kan du foretage handlingen manuelt og så at sige genskabe motivet i hånden. Værktøjerne „Blyant" i Adobe eller „Frihånd" i Corel er gode, når du - med musen eller med en grafiktablet - skal følge de ønskede linjer og hjørnepunkter.

Er du grafik-nybegynder?

Så er det aller nemmest at overlade jobbet til vores grafikservice. For kun 110 DKK pr. design skaber vi dit ønskemotiv ud fra dine oplysninger, eller vi ændrer dit forlæg til en anvendelig vektorgrafik. Få mere at vide

Hvis du selv ønsker at skabe dine designs, men ikke har den nødvendige knowhow, kan du få hjælp fra en af vores design-tutorials:

1. Halloweengræskar: Videotutorial til Adobe Illustrator
  2. Kattemotiv: skridt-for-skridt-anvisning med det gratis program Inkscape