Bytteregler og returnering

return teaser

Fair returregler

Hver eneste artikel, som du bestiller hos Spreadshirt eller i en Spreadshirt partnershop, trykkes manuelt specielt til dig („print-on-demand“). Det adskiller os fra de klassiske nethandelsfirmaer. Vi kan ikke bare lægge returvarer tilbage på lageret og udbyde dem til salg igen. På trods af det ønsker vi os, at du er helt igennem tilfreds med din bestilling. Og netop derfor kan du stole på vores fair returregler.

30 dages bytteret

Byt din vare inden 30 dage fra bestillingsdatoen, uanset om artiklen ikke passer, du ikke bryder dig om den, eller om den bare ikke svarer til dine forventninger. Som print-on-demand firma tilbyder vi dig følgende returmuligheder:

• Byt til en anden vare
  • Byt og få et tilgodebevis til din næste bestilling

Det er muligt at få købsprisen refunderet, hvis du ikke personligt har designet det bestilte produkt.

Returnering - så let er det

Åbn din forsendelsesbekræftelse eller din Spreadshirtkonto

Klik på „Returnér“

Vælg returneringsårsag, og vælg herefter Returneringsmåde

„Alt det med småt“

Din returnering behandles normalt inden for syv hverdage. Spreadshirt betaler fragten, hvis værdien af det bestilte er på DKK 300 eller derover. Vi kan desværre ikke behandle artikler, der er returneret uopfordret.

Vores tilfredshedsgaranti supplerer dine juridiske rettigheder, herunder fortrydelsesret og øvrige garantier. Se alle informationer herom i vores Almindelige forretningsbestemmelser.