Vi leverer, og vi er der for dig! COVID-19-krisen tvinger os til at holde afstand i hverdagen. Men vi får det bedste ud af det: Vi fortsætter, så længe vores medarbejdere og vore leverandører ikke udsættes for fare. Dine ordrer modtages, trykkes og afsendes. Pas rigtig godt på dig!

x

Plottryk (flex - og flock)

For at kunne trykke din t-shirt med plot-tryk, bruger vi en vektorgrafik, som skal bestå af højest 3 farver.

Et motiv bliver klippet ud af en plotfolie med en såkaldt plotknivmaskine langs dens kurver. Hvert farve bliver klippet ud af en seperat folie.

Derefter skal de dele af folien, som ikke bliver brugt tages af folien, så at kun motivet er tilbage på folien.

Til sidst bliver motivet trykt på produktet under stor varme med en trykmaskine.

Folien bliver taget af, og produktet er færdigt.