Brug vores grafikservice

Det kan vi tilbyde dig

Måske kender du det: Ofte ligger de bedste design-idéer allerede klar til print i dit hoved. Vores grafikservice hjælper dig med at omsætte dit ønskemotiv til et printvenligt forlæg. Vi skaber en printvenlig vector graphics, vektorgrafik ud fra dit foto, vi hjælper dig med at optimere allerede eksisterende grafikker og forvandler endda håndtegnede skitser til printklare designs.

Så enkelt er det

Før du kan få adgang til vores grafikservice, skal du have en brugerkonto på vores platform. Oprettelsen er helt gratis.

Som ny bruger kan du uploade dine filer via siden Grafikservice Spreadshirt. Klik på knappen "Upload grafik". Efter login kommer du til den formular, som du skal bruge for at sende dit oplæg til os. Hvis du har åbnet din brugerkonto i 2015 eller tidligere, finder du den side, du skal bruge, under Designs & produkter > Grafikservice.

Vi accepterer mange forskellige formater, fx jpg, png, gif, bmp, eps, ai, cdr, svg, psd, pdf. Du har mulighed for at angive den størrelse på dit motiv, som du foretrækker. Hvis feltet er tomt, frigiver vi grafikken så lille, som det er muligt for os. Brug kommentarfeltet til at angive særlige ønsker eller beskeder.

Vi frigiver det færdige design i dit brugerområde i løbet af 1-3 hverdage. Du modtager en mail med bekræftelse og en vedhæftet faktura. Efterfølgende kan du anvende motivet, præcis som du vil, f.eks. til at designe T-shirts til dig selv, til din shop eller til markedspladsen.

Alt dette for 110 DKK pr. motiv. Du kan betale på alle de forskellige betalingsmåder, som Spreadshirt benytter, inkl. gavekort/rabatkuponer.

Grafik Service

Der går vores grænse

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine ønsker til grafikker. Der er dog et par grænser, vi ikke går ud over, nemlig hvis

• lovmæssige hensyn forbyder det (ophavsret, beskyttelse af privatliv, forfatningsrettigheder),
  • hvis forlægget har for dårlig en opløsning til at lave gode detaljer, eller
  • hvis motivet i den størrelse, du ønsker det, er for fintmasket til at printe.

I disse tilfælde er vi nødt til at annullere din ordre. Du vil modtage information herom pr. mail. Afhængigt af betalingsmåde vil dine penge så blive tilbagebetalt eller slet ikke trukket fra din konto. Det samme gælder, hvis det efter anden bearbejdning af din grafik stadig ikke er lykkedes os at opfylde dine ønsker.

Det kan du forvente

Eksempel på fotomotiv (personer, genstande etc.)

I dette eksempel blev et foto forvandlet til ensfarvet vektorgrafik. Vigtigt: Der kan max anvendes 3 farver til flex- og flockprint. Overvej derfor, hvilke dele af det endelige print du synes er vigtigst, og hvilke du synes er mindre vigtige. Landskabsbilleder med mange farver er for eksempel svære og afvises i tvivlstilfælde.

Grafikservice - Eksempel fotomotiv

Eksempel logo og tekstmotiver

Ved disse designs er søgninger på originalskriften ofte meget tidskrævende. Fortæl os derfor altid, hvis det er muligt, navnet på den anvendte skrift. Hvis du ikke kender navnet på skriften, så prøver vi at finde én, der ligner, eller som egner sig bedre til flex- og flockprint.

Grafikservice - Eksempel logo

Du kan også sende hjemmelavede skitser til os. Vi forvandler dem så til optimal grafik.

Grafikservice illustration 1

'Grafikservice illustration 2