Vores trykmetoder

Vi har den rette trykmetode til hvert eneste af dine kreative indfald og får således dit nye yndlingsdesign, din tekst eller din stilfulde broderiidé placeret på produktet. Vi har 20 års erfaring inden for print-on-demand business og derfor ved vi, præcis hvilken trykmetode der får din designidé allerbedst i spil på produktet. Se her, hvilke trykmetoder vi råder over.

Digitaltryk

Der findes stort set ikke noget, som vores digitaltryk ikke kan: ubegrænset antal farver, perfekte farvekombinationer og de flotteste overgange. Derfor anvendes det også til de fleste af vores tekstiler. Få mere at vide

Alle formater Ingen minimumsbestilling

Stort produktudvalg

Termosublimation

Når det kommer til krus og mobilcovers, så anvender vi damp til at få din designidé overført til produktet. Designet trykkes direkte på produktet, det forsegles og er nu holdbart nok til den daglige brug.

Alle formater Til accessories

Ingen minimumsbestilling

Serigrafi

Her skal der leveres ægte håndarbejde. Der bliver lavet en særlig si til hvert enkelt motiv, som farven trykkes på produktet igennem. Serigrafi kan især betale sig ved store ordrer. Få mere at vide

Kun vektorgrafikker Til grupper

Design-selv-området

Polyestertryk

Du skal også kunne gøre en god figur, når du dyrker sport og ikke ønsker at kampsvede - til dét findes vores specielle polyestertryk til åndbare produkter. Farveintensiv, langtidsholdbar og fremfor alt sporty.

Alle formater Ingen minimumsbestilling

Til sportswear

DTF - transfertryk

Tilgængelig fra september 2021: Ved DTF-tryk („Direct-to-Film“) bliver dit motiv først trykt digitalt på folie og derefter overført til produktet ved høj varme. Fordele: Farvestærkt tryk af selv de smalleste linjer, absolut farveægte og meget holdbart.

Alle formater Ingen minimumsbestilling

Stort produktudvalg

Broderi

Stilfuldt, eksklusivt og ekstremt robust: Sådan er broderi. Broderi kan vaskes på 90°C, fordi der sys med ægte tråd i stoffet. Hos os er der ingen minimumsbestilling for enkle tekster. For én- eller tofarvede grafikker bestilles mindst 50 stk. Få mere at vide

Alle formater Stort produktudvalg

Design-selv-området Til grupper

Flex- og flocktryk

Perfekt til logoer og motiver med op til tre farver: Sådan er vores plottrykmetoder flex-, flock- og specialflex. Fleksible at anvende, enestående lækre at røre ved og super holdbare.

For vektorgrafikker Ingen minimumsbestilling

Stort produktudvalg