Tracking

I dine udvidede shopindstillinger under „tracking“ har du mulighed for at analysere kundeadfærd ved hjælp af almindelige tools.

Forbindelsen til Google Analytics og din Facebook Pixel sker via de respektive felter.

I området „Flere tracking tools“ har du muligheden for ved hjælp af din egen kode at anvende flere tools, f.eks. fra udbydere som hotjar eller crazyegg, eller du kan definere din helt egen tracking-code.

Du har følgende events til rådighed, når du vil tracke:

Event Aktiveres, når en kunde...
onUpdate ...skifter kategori (herrer, damer osv.) eller skifter fra en oversigtsside til en detaljeret visning.
onAddToBasket ...lægger en artikel i indkøbskurven
onBasketChange ...foretager ændringer i indkøbskurven (fjerner artikler, ændrer str./ antal, indløser gavekort/rabat).
onCheckoutStep ...går et trin videre i checkout (f.eks. fra adresse til betalingsmåder).
onOrderSuccess ...succesrigt afslutter en bestilling.

Sådan integrerer du din kode i feltet:

<script>
    window.sprdShop.onUpdate(function (data) { console.log(data); });
    window.sprdShop.onAddToBasket(function (item) { console.log(item); });
    window.sprdShop.onUpdate(function (data) { console.log(data); });
    window.sprdShop.onCheckoutStep(function (data) { console.log(data); });
    window.sprdShop.onOrderSuccess(function (data) { console.log(data); });
</script>

Denne kode viser kun objekter i konsollen, så du kan se, om alt er i orden. Erstat nu console.log(data); med koden fra dit analysetool, så informationerne lander i din shop, og du kan aflæse kundeadfærden. Følgende events; onBasketChange, onOrderSuccess und onCheckoutStep kommer først til syne, når kunden går til checkout.