Vis reklamekampagner i Spreadshops

Som Spreadshop-indehaver gør du det ekstra interessant for kunderne at købe med kampagner som f.eks. 15 % på alt eller fri fragt. Denne type tilbud stiller vi regelmæssigt til rådighed, og du skal ikke foretage dig noget - altså udover at slå på reklametrommerne, så du lokker så mange (nye) kunder som muligt ind i din shop med de attraktive rabatter. Under kampagnen kan kunderne finde den aktuelle rabatkode i din shops header og aktivere den med et enkelt klik.

Vi informerer dig om kommende kampagner i vores nyhedsbrev og på oversigtssiden i partnerområdet.

Rabatterne ændrer naturligvis ikke på din fortjeneste fra designprisen og affiliateprovisionen. Hvis du ikke ønsker, at dine kunder skal have vist kampagnetilbuddene, går du til „Generelt“ i dine shopindstillinger og deaktiverer „Vis automatisk reklamebannere“.

Hvis denne feature er aktiveret, kan kunderne indløse rabatten med et enkelt klik.

Endvidere tilbyder vi en PhotoShop-fil, som du kan tilpasse alle dine reklamefremstød og f.eks. tilføje i headeren. Download den under Grafikker, og tilpas kampagnens titel, perioden den løber i, rabatkoden og de lovmæssige bestemmelser. Vi bekendtgør altid rettidigt informationerne i vores nyhedsbrev.

Lav dine egne kampagnebilleder

Vi anbefaler, at du bruger Placeit til at lave endnu bedre reklamefremstød. Det er legende let at integrere dine designs i dine højkvalitets modelfotos og -videoer. På den måde målretter du dine billeder endnu bedre til din kundekreds og præsenterer dig selv professionelt, f.eks. på de sociale medier.

Se i denne artikel, hvordan vores Placeit-service fungerer, og hvilke særlige funktioner du har til rådighed som Spreadshopindehaver. Som partner har du også mulighed for at bruge vores gratis Spreadshirt Flickr fotos til dine reklamekampagner.